Connect with us

SOCIAL

Ministrul Muncii: Pensiile ar trebui să se bazeze strict pe contributivitate!

Publicat

pe

Marius Budăi - ministrul Muncii (Foto: Libertatea)

Actualul minstru al Muncii, Marius Budăi, a surprins plăcut cetăţeanul român prin declaraţia în care spune că pensiile ar trebui să se bazeze strict pe contributivitate. A spus demnitarul PSD că cei care vor pensie mai mare, care vor venituri mai mari, ar trebui să-şi mai ia un job.

„E un sistem pe care nu îl gestionează ministrul Muncii. La un moment dat, s-au dat nişte legi. Noi le respectăm acum. Clar că trebuie văzute… Dacă aţi vrea să vă spun strict părerea mea, ca actual ministru al Muncii, acum, eu aş spune că totul ar trebui să se bazeze pe contributivitate. Asta este strict, dacă ar fi doar după mine, Marius Budăi, totul ar fi pe contributivitate. Cât am contribuit.

Vreau să am o pensie mai mare, mai îmi iau un job. De altfel, dacă vreau să am şi un venit mai mare, mai îmi iau un job. Dacă vreau şi mai mult, încerc să fac şi mai mult, cât pot, cât îmi permit. Eu sunt un om care am avut la un moment dat mai multe job-uri. Nu am stat numai în job-ul de la stat, din sistemul de asistenţă socială, am lucrat şi după program, deci nu e o problemă”, a declarat Marius Budăi, într-o emisiune la DIGI 24.

Este ceea ce spun şi românii, de foarte mult timp. Şi atunci, de ce nu se renunţă la pensiile speciale şi la alte tipuri de favoruri pentru anumite categorii socio-profesionale?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Cabanier rătăcit în Bucegi este căutat de salvamontiști

Publicat

pe

Un cabanier din Sinaia este căutat de două echipe de salvamontiști. Bărbatul, în ciuda vremii neprielnice, cu vânt puternic și vizibilitate redusă, a plecat de pe Platoul Bucegilor cu gând să coboare în oraș.

Misiunea salvamontiștilor este deosebit de dificilă. Vântul suflă cu peste 140 km / oră, iar înaintarea către locația dată de cabanierul rătăcit se desfășoară greoi. Se pare că acesta a reușit, cu câteva ore în urmă, să dea coordonatele zonei în care se află, după care telefonul i s-a oprit.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

566 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 566 de posturi vacante, din care: 11 pentru persoane cu studii superioare, 404 pentru meseriași și 151 pentru muncitori necalificați.

Dintre acestea menţionăm: mecanic auto, electrician exploatare rețele electrice, lăcătuș mecanic, fierar betonist, zidar, brutar, electrician întreținere reparații, agent curățenie, dulgher, faianțar, excavatorist, vânzător, montator subansamble, instalator apă canal, femeie de serviciu, croitor, confecționer articole textile, zugrav, agent securitate, bucătar, oficiant poșta română, electrician auto, factor poștal, agent securitate, casier, vopsitor industrial, lucrător comercial, manipulant mărfuri, agent vânzări, inginer de sistem în informatică, administrator cont, inginer șef construcții, formator, muncitor necalificat în domenii de activitate precum: metalurgie, confecții textile, construcții și asamblarea și sortarea pieselor.

Detalii suplimentare se pot obţine:
-site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – locuri de muncă vacante;
Telefon: 0245/620635 și 0245/615932.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT