Connect with us

Dâmboviţa

Rovana Plumb, în şedinţă cu activul PSD din zonele Pucioasa şi Moreni!

Publicat

pe

Seria întâlnirilor de lucru iniţiate la început de an de preşedinta interimară a PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, continuă, astăzi – 18 ianaurie 2019, la Pucioasa şi Moreni. Dialogurile libere dintre conducerea organizaţiei, deputaţi, primari, consilieri judeţeni şi locali, membri de partid şi simpatizanţi se vor defăşura, începând cu ora 15:00, la Centrul Cultural Pucioasa, şi de la 17:30 la Clubul Flacăra din municipiul Moreni.

Ca şi la Titu şi Găeşti, vor fi aboradate teme de actualitate ce ţin de proiectele iniţiate, cele în curs de derulare şi dinamica lor, despre actul de guvernare, dar nu vor fi trecute cu vederea nici problemele ce ţin de „bucătăria de partid”.

Presa nu a fost invitată să participe, fiind vorba de o şedinţă cu caracter intern, dar nici nu a fost îndepărtată total din zona de lucru, dacă, totuşi, ziariştii s-au arătat interesaţi de dezbaterile social-democraţilor.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT