Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Un bucureştean şi-a găsit sfârşitul în judeţul Dâmboviţa, din cauza unei sobe defecte!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Un bărbat de 50 de ani, de fel din București, a fost găsit decedat în casa pe care o avea în satul Fierbinti, din judeţul Dâmboviţa. Se pare că moartea a survenit pe fondul intoxicației cu monoxid de carbon emanat de o sobă pe lemne defectă.

În aceeași încăpere, se mai afla, în stare de inconștiență, o femeie, căreia i s-au acordat îngrijiri la fața locului, după care a fost transportată la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

O tragedie având se pare aceeaşi cauză  – intoxicaţie cu monoxid de carbon – s-a petrecut şi în satul Gheboaia, comuna Finta, unde a fost găsit decedat în casă un bătrân de 78 de ani. 

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa se află în plin proces de reorganizare

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, liderul Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, se află în plină campanie de refacere și reconsolidare a filialelor locale ale asociației. Raducanu și-a propus să creeze, în toate localitățile dâmbovițene unde există comunități mai mari sau mai mici de romi, structuri puternice, alcătuite din oameni care să lupte pentru drepturile etniei, oameni capabili să sprijine administrațiile publice locale.

„Este un deziderat pe care mi l-am propus încă de la preluarea funcției de președinte al Partidei Romilor Pro Europa. Trebuie să redevenim puternici şi uniţi, să avem un cuvânt de spus în actul decizional administrativ, să ne putem impune ideile, părerile, să contribuim la bunul mers al comunităților”, ne-a precizat Tudorică Răducanu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Hoţii au spart o casă din Poiana, apoi i-au dat foc să-şi şteargă urmele!

Publicat

pe

de

Foto: Facebook / Cosmin Bercu

Pentru familia Gheorghe P., oameni gospodari din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, se adevereşte proverbul că un necaz nu vine niciodată singur.

În urmă cu mai bine de un an, unul dintre băieţi a murit, pe când se afla la muncă pe câmp. La puţin timp după înmormântare, locul de veci a fost profanat de indivizi care căutau bani şi alte valori.

Foto: Facebook / Cosmin Bercu

Astăzi, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, au furat tot ce era de valoare, după care i-au dat, cel mai probabil pentru a-şi şterge urmele.

Proprietarii au ferma convingere că hoţii nu sunt de departe, din moment ce au ştiut exact când ei au plecat. Întreaga casă a fost răvăşită. Nu a rămas colţişor necontrolat de intruşi. Până în momentul de faţă, aceştia nu au fost prinşi.

Foto: Facebook / Cosmin Bercu

Foto: Facebook / Cosmin Bercu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!