Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Salariile angajaţilor Primăriei Pucioasa, reduse cu 10%

Publicat

pe

Constantin Ana - primar oraşul Pucioasa

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, dovedeşte pe zi ce trece că este un edil dedicat comunităţii şi hotărât să schimbe înfăţişarea oraşului, indiferent de oprelişti, de problemele de imagine pe care ar putea să le întâmpine şi de antipatiile pe care le acumulează din partea propriilor subordonaţi.

Încă de la începutul mandatului său, în iunie 2016, a declarat clar că vrea să retrezească la viaţă oraşul de sub poala Patranei, chiar dacă este nevoie să facă sacrificii. Acum a ajuns la un asemenea impas. Pentru a duce mai departe proiectele pe care şi le-a propus, pentru a nu bloca, din punct de vedere financiar, administraţia publică, a luat, împreună cu consilierii locali, o decizie de forţă. A redus salariile angajaţilor din Primăria Pucioasa cu 10%!

Ştim că iniţiativa nu este singulară în ţară. În multe alte localităţi din România, s-a trecut chiar şi la restructurări de personal pentru a fi salvate investiţiile, proiectele viitoare, pentru a a se asigura funcţionalitatea instituţiilor publice locale în toate componentele sale.

„Am procedat cât se poate de legal, având acceptul reprezentanţilor celor două sindicate din instituţie, care au înţeles demersul nostru, generat, în primul rând, de creşterea vertiginoasă a cheltuielilor cu personalul, dar şi de nevoia de investiţii la nivelul localităţii noastre.

În următoarea perioadă, voi demara procedurile de reorganizare şi chiar restructurare a unor posturi, pornind de la nevoia de eficienţă, dar şi de reducere la maxim a cheltuielilor instituţiei! Toate acestea au un singur scop. Asigurarea de fonduri pentru dezvoltarea localităţii noastre, pentru faptul că singurii faţă de care avem obligaţii sunt cetăţenii! Suntem aici să asigurăm un viitor frumos acestei urbe”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Vă prezentăm mai jos un material video care evidenţiază cât de mult se poate dezvolta o localitate, dacă există implicare maximă din partea administraţiei publice şi, da, chiar şi cu restructurări de personal sau reduceri salariale!

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT