Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Salariile angajaţilor Primăriei Pucioasa, reduse cu 10%

Publicat

pe

Constantin Ana - primar oraşul Pucioasa

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, dovedeşte pe zi ce trece că este un edil dedicat comunităţii şi hotărât să schimbe înfăţişarea oraşului, indiferent de oprelişti, de problemele de imagine pe care ar putea să le întâmpine şi de antipatiile pe care le acumulează din partea propriilor subordonaţi.

Încă de la începutul mandatului său, în iunie 2016, a declarat clar că vrea să retrezească la viaţă oraşul de sub poala Patranei, chiar dacă este nevoie să facă sacrificii. Acum a ajuns la un asemenea impas. Pentru a duce mai departe proiectele pe care şi le-a propus, pentru a nu bloca, din punct de vedere financiar, administraţia publică, a luat, împreună cu consilierii locali, o decizie de forţă. A redus salariile angajaţilor din Primăria Pucioasa cu 10%!

Ştim că iniţiativa nu este singulară în ţară. În multe alte localităţi din România, s-a trecut chiar şi la restructurări de personal pentru a fi salvate investiţiile, proiectele viitoare, pentru a a se asigura funcţionalitatea instituţiilor publice locale în toate componentele sale.

„Am procedat cât se poate de legal, având acceptul reprezentanţilor celor două sindicate din instituţie, care au înţeles demersul nostru, generat, în primul rând, de creşterea vertiginoasă a cheltuielilor cu personalul, dar şi de nevoia de investiţii la nivelul localităţii noastre.

În următoarea perioadă, voi demara procedurile de reorganizare şi chiar restructurare a unor posturi, pornind de la nevoia de eficienţă, dar şi de reducere la maxim a cheltuielilor instituţiei! Toate acestea au un singur scop. Asigurarea de fonduri pentru dezvoltarea localităţii noastre, pentru faptul că singurii faţă de care avem obligaţii sunt cetăţenii! Suntem aici să asigurăm un viitor frumos acestei urbe”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Vă prezentăm mai jos un material video care evidenţiază cât de mult se poate dezvolta o localitate, dacă există implicare maximă din partea administraţiei publice şi, da, chiar şi cu restructurări de personal sau reduceri salariale!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT