Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul USR Dumitru Lupescu deschide cabinet parlamentar şi în oraşul Găeşti

Publicat

pe

Luni, 28 ianuarie, de la ora 18:00, deputatul Dumitru Lupescu, preşedinte USR Dâmboviţa, va deschide un birou parlamentar în oraşul Găeşti, la următoarea adresă: strada Unirii nr. 31, bloc 52 IUCH, parter, ap 4. Tot aici, va funcţiona şi Organizaţia USR Găeşti, condusă de Daniela Rotaru.

Reamintim că demnitarul are birouri parlamentare şi în municipiile Târgovişte (B-dul Independentei, bloc 1A, ap. 1 – zona Caraiman) şi Moreni (str. Cpt. Pantea Ion, nr. 5, parter), unde cetăţenii îi pot semnala problemele cu care se confruntă – fie că este vorba de aspecte personale sau din comunitate. De asemenea, deputatul acordă audienţe în timpul deplasărilor pe care le efectuează în localităţile din judeţ. 

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT