Connect with us

SOCIAL

Bătrân, împins în faţa tramvaiului de un om al străzii!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.b1.ro)

Moartea absurdă a unui bărbat de 65 ani, din București, a bulversat întreaga opinie publică din România. Bătrânul a sfârşit sub roțile unui tramvai, după ce a fost împins pe șine de un om al străzii.

Nefericitul incident, care arată că nu știi unde mai poți fi în siguranță, a avut loc în stația Calea 13 Septembrie. Politia cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Asistent medical de la Geriatrie Târgoviște a agresat două paciente minore

Publicat

pe

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 33 de ani, din Brănești, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Astăzi – 30 aprilie, la domiciliul bănuitului a fost efectuată o percheziție, fiind descoperite și indisponibilizate mai multe bunuri. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Din anchetă a reieșit că individul, având calitatea de asistent medical la Secția de Geriatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de Psihiatrie. Asistentul medical violent a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Bărbat arestat preventiv după ce a bătut un consătean în propria-i casă

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 45 de ani, în timp ce se afla la locuința unui consătean, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, pe fondul unui conflict spontan, a lovit gazda prin aplicarea unor lovituri la nivelul feței.

Din cauza forței loviturilor primite victima s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de pavajul din beton. Oamenii legii au fost anunțați de o vecină despre cele întâmplate.

În prima fază, polițiștii i- au întocmit agresorului un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Ca urmare a investigațiilor efectuate în cauză și având în vedere faptul că leziunile suferite au pus în primejdie viața bărbatului bătut în propria casă, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

La data de 30 aprilie, pe baza probatoriului administrat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Dus în fața judecătorilor, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite