Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Bătrân, împins în faţa tramvaiului de un om al străzii!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.b1.ro)

Moartea absurdă a unui bărbat de 65 ani, din București, a bulversat întreaga opinie publică din România. Bătrânul a sfârşit sub roțile unui tramvai, după ce a fost împins pe șine de un om al străzii.

Nefericitul incident, care arată că nu știi unde mai poți fi în siguranță, a avut loc în stația Calea 13 Septembrie. Politia cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

BMW în flăcări, de la un scurtcircuit la instalaţia electrică!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Ziua de Vest)

Pompierii din cadrul ISU Dâmboviţa s-au deplasat de urgenţă, în noaptea de 15/16 februarie 2020, pe strada ion ciorănescu, din Târgovişte, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese un autoturism.

Proprietarul maşinii marca BMW a alertat Poliţia, suspectând că autoturismului său i s-a pus foc de persoane necunoscute. Vâlvătaia a cuprins iniţial partea dreaptă a compartimentului motor şi s-a extins apoi spre habitaclu.

Specialiştii nu au identificat la faţa locului dovezi care să conducă la ipoteza unei acţiuni săvărşite cu intenţie. Concluzia celor de la ISU a fost că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică. Un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Totuşi, autoturismul a fost ridicat şi transportat la sediul Poliţiei Muncipiului Târgovişte în vederea efectuării unei experize pirogenice.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Locuri de muncă disponibile în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 658 de locuri de muncă, din care 23 pentru persoanele cu studii superioare, 432 pentru meseriași și 203 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: brutar, confecționer articole textile, cofetar, instalator, lăcătuș mecanic, electrician, mașinist la mașini pentru terasamente, mecanic auto, patiser, bucătar, casier, zidar, lucrător gestionar, muncitor–asamblor-montator piese, operator recepție, măcelar, rectificator universal, reprezentant comercial, asistent medical generalist, administrator rețea calculatoare, inginer mecanic, economist, director vânzări, formator, regizor scenă, expert relații sociale, manager proiect, lucrător comercial, magaziner, agent vânzări, vânzător, șofer, femeie de serviciu, ambalator manual, croitor, factor poștal, tâmplar, muncitor necalificat în industria metalurgică și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A, precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu. Telefon de contact: 0245/615.932.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT