Connect with us

POLITIC

Tăriceanu, singurul candidat care îl poate învinge pe Iohannis!

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, insistă şi acum pentru intrarea lui Călin Popescu Tăriceanu în lupta electorală pentru ocuparea fotoliului prezidenţial. Din punctul său de vedere, doar Tăriceanu îl poate învinge pe Klaus Iohannis.

„Singurul candidat care se poate lupta de la egal la egal cu Iohannis şi asta, în contextul în care, trebuie să recunoaştem, Partidul Social Democrat nu are un prezidenţiabil care să aibă aceleaşi şanse ca Tăriceanu pentru Preşedinţia României”.

Rămâne de văzut cum se va ieşi din acest impas politic, mai ales că PSD şi ALDE intenţionau, la un moment dat, să meargă cu un candidat comun şi acela să fie, eventual, Călin Popescu Tăriceanu. Numai că, în ultimul timp, s-a vehiculat puternic ideea participării la cursa prezidenţială a lui Liviu Dragnea.

Aşteptăm hotărârea lui Tăriceanu, care are de gând, se pare, să accepte propunerea colegilor de partid. În prezent, nu se ştie nici dacă ALDE şi PSD vor avea liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, cum, de asemenea, se stabilise odată.

Duminică – 3 februarie, se va întruni Comitetul Executiv Naţional al PSD, unde, printre alte subiecte de pe ordinea de zi, va fi tranşată şi această problemă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite