Connect with us

Dâmboviţa

Unii din conducerea PSD Dâmbovița nu se mai opresc din comenzi mizerabile!

Publicat

pe

Deputata Oana Vlăducă s-a alăturat, săptămâna trecută, echipei condusă de Victor Ponta. Faptul că parlamentara de Dâmboviţa a indicat, punctual, de ce a părăsit PSD, după 20 de ani, pentru a se înscrie în Pro România nu a rămas, se pare, fără replici mizerabile.

„Am avut mereu putere să aleg drumul corect (nu cel ușor). Am crezut în mine și am fost o optimistă molipsitoare. Iar pe oameni i-am privit mereu în ochi, pentru că nu am făcut niciodată rău cuiva.

Nu știu cum mă vor privi pe mine în ochi unii din conducerea PSD Dâmbovița, care, așa neafectați sunt de ultimele plecări, încât nu se mai opresc din comenzi mizerabile. E și ăsta un fel de-a fi”, a scris deputata Oana Vlăducă pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Nu rata „Spectacolul copilăriei” din Parcul Orășenesc Titu!

Publicat

pe

Lume, lume! Primăria Titu organizează, vineri – 31 mai 2024, de la ora 16:00, mare petrecere mare pentru copii, în Parcul Orășenesc. Intrarea este liberă și pentru cei mici – sărbătoriții zilei, cât și pentru cei mari, părinți și bunici. Nu sta pe gânduri! Vino la „Spectacolul copilăriei”!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

De necrezut! 20 de hectare cu legume, calamitate într-o comună din ținutul merelor! Vai mama ei de comisie!

Publicat

pe

În urmă cu ceva vreme, o masă densă de grindină a căzut peste plantațiile de pomi fructiferi din multe localități de pe Valea Dâmboviței. La Pietrari, piatra a făcut ravagii, distrugând în special plantațiile de meri.
S-a întrunit comisia de evaluare a pagubelor produse, alcătuită din reprezentanți de la Primăria Pietrari, Direcția Agricolă și ISU, și a stabilit, pe hârtie, fapt ce a provocat rumoare și uimire, că grindina a distrus 20 de hectare cultivate cu legume. La Pietrari! În nota de constatare a fost menționat că au fost distruse și 40 de hectare de porumb și 600 de hectare de pomi fructiferi.

„De unde? Păi, ne batem joc? 20 de hectare cultivate cu legume nu sunt pe toată Valea Dâmboviței. Nu poți să te faci de râs și să spui că la Pietrari au fost 20 de hectare de legume calamitate. Pe mine nu mă interesează cine a făcut parte din comisie, pe mine mă doare că ne batem joc. Vina ar fi în mare parte a primarului, că el este administratorul localității. El ar trebui să știe ce culturi există în comună și pe ce suprafețe”, a spus consultantul agricol Mihai Istrate – cunoscător al întregii zone.

Mihai Istrate

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite