Conectați-vă cu noi

Argeș

Traficant de cocaină, prins în flagrant de anchetatorii din Argeş!

Publicat

pe

Polițiștii BCCO Pitești au organizat, astăzi – 6 februarie, sub coordonarea unui procuror DIICOT, o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Acesta este bănuit că, din 2017 şi până în prezent, a traficat cocaină pe teritoriul judeţului Argeş şi în municipiul Bucureşti.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la locuinţele pe care suspectul le deţine în Pitești și în orașul Ștefănești. Oamenii legii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3.850 de lei și 3.100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor.

De asemenea, a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Creştea o capră neagră printre celelalte necuvântătoare din gospodărie!

Publicat

pe

Jandarmii argeşeni au făcut o decoperire uimitoare în timpul unei acţiuni privind combaterea braconajului şi protecţia fondului cinegetic în comunele Arefu şi Sălătrucu munţilor. O capră neagră în curtea unui cetăţean!

Proprietarul le-a spus jandarmilor că a găsit animalul în sălbăticie şi l-a adus acasă pentru a-l creşte cu celelalte necuvântătoare din gospodărie. Fiind vorba de o specie protejată prin lege, militarii jandarmi au anunţat Agenţia Judeţeană pentru Vânat şi Pescuit Argeş ai cărei reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului pentru a ridica capra neagră.

Cetăţeanul care deţinea animalul în captivitate a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

Citește în continuare

Argeș

Alertă! Pirotehniştii au evacuat sediul Poliţiei Mioveni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://epitesti.ro)

Stare de alertă la Mioveni. Un rucsac suspect a fost descoperit chiar pe holurile Secţiei de Poliţie din oraş! De frica unei bombe lăsată de cine ştie ce răufăcător, sediul a fost evacuat.

Din fericire, nu a fost vorba de vreo încărcătură explozibilă. Geanta cu pricina fusese uitată de o tânără. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni, cazul fiind tratat ca o ameninţare cu bombă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!