Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Se pregăteşte schimbarea prefectului de Dâmboviţa, Antonel Jîjîie?

Publicat

pe

Valul de schimbări operate în judeţul Dâmboviţa pare că abia a început. Am aflat pe surse că s-ar pregăti chiar şi debarcarea prefectului Antonel Jîjîie. Decizia de înlocuirea din funcţie a acestuia ar putea să vină în zilele următoare.

Nu ştim dacă demnitarul a hotărât să iasă la pensie sau i se va da altă responsabilitate, ţinând cont de statutul său de înalt funcţionar public. Se vorbeşte că, la comanda Institutiei Prefectului Dâmboviţa, va fi instalat un fost cadru al Ministerului de Interne, adus de la Bucureşti.

Considerăm că este o pierdere pentru Dâmboviţa înlocuirea lui Antonel Jîjîie, un jurist de excepţie, obiectiv şi ancorat în realităţile judeţului.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Catalin Barbulescu

    martie 8, 2019 at 11:09 am

    Un hot , nu uitati ce a facut cu retrocedarile in perioada in care era secretar la prefectura, uitati de intelegerile pe care le avea cu Ion Dumitru directorul Romsilva ??

  2. CATALIN BARBULESCU

    martie 8, 2019 at 11:12 am

    Uitai cati batrani nu dispun de terenurile pe care le-au solicitat in vederea restabilirii dreptului la proprietate , cate titluri de proprietate nu au fost inca eliberate.??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

OMV continuă programul „Școala Petroliștilor” la Târgoviște, Pitești și Moinești

Publicat

pe

de

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Mai multe informații despre programul “Școala Petroliștilor” se regăsesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Calendarul înscrierilor în învățământul profesional este disponibil pe site-ul Ministerul Educației și Cercetării Științifice – http://www.edu.ro/.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Municipiul Moreni, fără apă la robinet în data de 4 iunie

Publicat

pe

de

Joi – 4 iunie 2020, furnizarea apei potabile în municipiul Moreni va fi întreruptă, între orele 09:00-24:00, pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală.

Înainte de reluarea alimentării, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare – se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Atenție! Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) este indicat să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!