Connect with us

Dâmboviţa

Daniel Comănescu este decis să lupte până la capăt cu PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sunt semnale certe că Daniel Comănescu, încă președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, nu va înghiți cu una cu două decizia luată de colegi, de a-l exclude din partid sub motivația ca nu s-a achitat de îndatoririle care i-au revenit.

Comănescu considera ca i s-a făcut o nedreptate și ca scopul principal al acestei decapitari este acela de a-l pune pe post pe Alexandru Oprea, obligat să demisioneze, anul trecut, la inițiativa lui Adrian Tutuianu, pentru fapte pe care, fie vorba între noi, nu le cunoaștem în totalitate.

Așa cum anticipam ieri, dacă Daniel Comănescu nu cedează ușor, simțindu-şi lezată onoarea și calitatea de membru al unui partid pe care l-a servit cu credință, procedura de numire a lui Sandu Oprea în fruntea județului va dura.

Daniel Comănescu, din câte am aflat, nu se va înscrie în Pro România, aşa cum se vorbește în mediul politic, și va uza de toate căile legale pentru a demonstra că nu s-a procedat corect. Deocamdată, președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, se află în concediu de odihnă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT