Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Daniel Comănescu este decis să lupte până la capăt cu PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sunt semnale certe că Daniel Comănescu, încă președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, nu va înghiți cu una cu două decizia luată de colegi, de a-l exclude din partid sub motivația ca nu s-a achitat de îndatoririle care i-au revenit.

Comănescu considera ca i s-a făcut o nedreptate și ca scopul principal al acestei decapitari este acela de a-l pune pe post pe Alexandru Oprea, obligat să demisioneze, anul trecut, la inițiativa lui Adrian Tutuianu, pentru fapte pe care, fie vorba între noi, nu le cunoaștem în totalitate.

Așa cum anticipam ieri, dacă Daniel Comănescu nu cedează ușor, simțindu-şi lezată onoarea și calitatea de membru al unui partid pe care l-a servit cu credință, procedura de numire a lui Sandu Oprea în fruntea județului va dura.

Daniel Comănescu, din câte am aflat, nu se va înscrie în Pro România, aşa cum se vorbește în mediul politic, și va uza de toate căile legale pentru a demonstra că nu s-a procedat corect. Deocamdată, președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, se află în concediu de odihnă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT