Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL va lansa o platformă de opinie şi dezbatere pentru Târgovişte

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu - preşedinte PNL Târgovişte

PNL Târgovişte va pune la dispoziţia locuitorilor municipiului o platformă online, unde să dezbată şi să propună iniţiative ce le pot influenţa viaţa.

„E timpul să ne dorim mai mult de la noi. E timpul să fim cu adevărat o comunitate. Trebuie să ne unim glasurile într-o singură voce care să grăiască adevărat, fie că doare sau nu. Trebuie să ne regăsim pe noi şi oraşul nostru”, a explicat Aurelian Cotinescu – preşedintele liberalilor târgovişteni.

Platforma insista.ro va putea fi accesată de pe orice smartphone sau computer conectat la internet. Aceasta va fi funcţională în două săptămâni şi va evolua în timp, în funcţie de propunerile şi sugestiile târgoviştenilor.

Iniţiativa a fost prezentată, sâmbătă 9 februarie, membrilor şi simpatizanţilor PNL, şi a fost foarte bine primită.

Virgil Guran – preşedinte PNL Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Lungulețu, omorâtă în propria curte de un șofer vitezoman!

Publicat

pe

O bătrână de 86 de ani, din comuna Lungulețu, județul Dâmbovița, a murit, în această seară, în urma unui accident rutier mai puțin obișnuit. Femeia se află în curte când a năvălit peste ea un autoturism Volkswagen Passat. Mașina a trecut prin gard, după care a lovit-o cu forță pe biata bătrânică.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!