Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Două TIR-uri s-au cicnit violent pe DN6, Bucureşti-Alexandria

Publicat

pe

Foto: Facebook / ExplozivNews24

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe DN 6, București-Alexandria, în Dragăneşti Vlaşca, județul Teleorman. Două TIR-uri s-au tamponat. Ambele autocamioane au fost avariate.

O persoană, șoferul unuia dintre autovehiculele grele, a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale bolidului. Pentru scoaterea sa, au intervenit pompierii militari. În zonă circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, pe un singur fir.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

SOCIAL

Descinderi în București și în cinci județe, în căutarea patronilor unor „firme fantomă”

Publicat

pe

Foto arhivă

Polițiștii bucureșteni efectuează, în această dimineață, zeci de percheziții în Capitală, dar și în locații din județele Dâmbovița, Giurgiu, Buzău, Ilfov și Ialomița.

Oamenii legii sunt pe urmele unor firme fantomă bănuite că au transferat 4,5 milioane de lei în contul unor societăți din Turcia.

Au fost emise 28 de mandate de percheziție. Mai multe persoane au fost săltate și duse la audieri, fiind acuzate de evaziune fiscală și spălare de bani.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2016, administratorii unor firme cu activitate în domeniul construcțiilor și materialelor de construcții ar fi efectuat în contabilitate achiziții de bunuri și servicii în valoare de circa 4,1 milioane de lei de la firme cu comportament de tip „fantomă”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!