Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Două TIR-uri s-au cicnit violent pe DN6, Bucureşti-Alexandria

Publicat

pe

Foto: Facebook / ExplozivNews24

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe DN 6, București-Alexandria, în Dragăneşti Vlaşca, județul Teleorman. Două TIR-uri s-au tamponat. Ambele autocamioane au fost avariate.

O persoană, șoferul unuia dintre autovehiculele grele, a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale bolidului. Pentru scoaterea sa, au intervenit pompierii militari. În zonă circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, pe un singur fir.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Holcim România donează 2,6 milioane de euro pentru 11 spitale COVID-19 din 8 judeţe

Publicat

pe

Holcim România se alătură luptei împotriva pandemiei COVID-19 și donează 2,6 milioane de lei (aproximativ 540.000 euro) pentru 11 spitale care gestionează pacienţi infectaţi din judeţele unde îşi desfăşoară activitatea compania, respectiv: Arad, Argeș, Bihor, Cluj, Dâmbovița, Prahova, Iași și Timiș.

Fondurile vor fi folosite pentru a cumpăra echipamente medicale și individuale de protecție precum mănuși, combinezoane, măști, tuneluri de dezinfecție, lămpi UV, ventilatoare mecanice, monitoare de funcții vitale sau paturi ATI.

„În paralel cu implementarea unor măsuri riguroase de prevenție, menite să ne asigure continuitatea și posibilitatea de a ne respecta promisiunile față de colegii și clienții noștri în deplină siguranță, am luat legătura cu reprezentanții spitalelor și am discutat despre nevoile lor.

Astfel, am luat decizia de a contribui în punctul cel mai sensibil pentru comunități, acolo unde este și va fi în continuare cea mai urgentă nevoie în următoarea perioadă”, spune Horia Adrian – CEO Holcim România & Market Head Emerging Europe.

Citește în continuare

Argeș

Pisicuţă, salvată de pompierii argeşeni din compartimentul motor al unui autoturism

Publicat

pe

Pompierii din Argeş au desfăşurat astăzi, 9 aprilie 2020, o nouă misiune de salvare animale. De aseastă dată, au intervenit în localitatea Bradu pentru scoaterea unei pisicuţe care a rămas blocată în compartimentul motr al unui autoturism.

Pentru a-şi crea spaţiul de acces, angajaţii ISU au folosit echipamentele de descarcerare. A fost nevoie să fie îndepărtat scutul de protecţie al compatimentului motor, după care a urmat extragerea lentă şi în siguranţă a pisicuţei. S-a acţionat timp de 40 de minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT