Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Dâmboviţeanca Rodica Vlaicu candidează pentru un loc în Consiliul de Mediere

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Rodica Vlaicu, preşedinta Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituţionalizat şi al Asociaţiei de Arbitraj Instituţionalizat, îşi va lansa, sâmbătă – 16 februarie, la sediul Confederaţiei Patronatul Român din Bucureşti, candidatura la funcţia de membru în Consiliul de Mediere.

Proiectul său se intitulează „Medierea, prioritate naţională” şi vizează, între altele, reorganizarea Consiliului ca Autoritate Naţională în coordonarea Guvernului, finanţată de la buget şi din surse proprii.

Votul se va exprima în zilele de 2 şi 3 martie, în intervalul orar 09:00-17:00, urmând ca rezultatul să fie anunţat în data de 14 martie.

Rodica Vlaicu, absolventă a Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne București și a Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Drept, a fost ofițer activ până în anul 2010, când a trecut în rezervă cu drept de pensie.

În anul 2010 a urmat un curs de formare în domeniul medierii și s-a autorizat ca mediator în anul 2011, desfășurând activitități de soluționare a litigiilor pe calea medierii în județele Dâmbovița și Argeș.

Este membru fondator și președinte al Asociației Birourilor de Mediere din Dâmbovița (din anul 2011 și până în prezent), iar din anul 2015 este președintele Corpului Profesional al Mediatorilor din Județul Dâmbovița.

ACTUALITATE

Punte între trecut şi prezent la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Luni – 24 februarie 2020, Muzeul de Istorie din Târgovişte deschide expoziţia ”Costumul popular românesc – artă şi tradiţie”, care va putea fi vizitată până în data de 31 martie, de marţi până duminică, între orele 08:00-16:00.

„Prin astfel de expoziţii, instituţia muzeală se dovedeşte a fi o punte între trecut, prin obiectele de valoare excepţională care se regăsesc în colecţiile sale, şi prezent, prin evenimentele culturale organizate.

Portul dintotdeauna al românului a fost costumul popular. Sobru atunci când era purtat la lucru dar elegant când era îmbrăcat la sărbători sau cu prilejul evenimentelor importante din viaţa oamenilor, costumul popular este povestea ţăranului român”, se precizează într-un comunicat remis de Complexul Naţional Muzeal 2Curtea Domnească” Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătoreşte Dragobetele la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa!

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa va marca, luni – 24 februarie 2020, de la ora 12:00, sărbătoarea iubirii la români – Dragobetele.

Programul include momente muzicale, recital poetic, expoziţie de obiecte tradiţionale şi vizionare de film.

Vor participa elevi şi profesori de la colegiile „Constantin Cantacuzino” şi „Ion Ghica” şi de la liceul „Nicolae Ciorănescu”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT