Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmbovițean lungit în drum, călcat de două maşini!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Un bărbat de 58 de ani, din Odobești, județul Dâmbovița, a decedat după ce două autoturisme au trecut peste trupul său. Nefericitul eveniment s-a consumat pe DJ701.

Din primele date oferite de Poliție, victima era culcată în mijlocul șoselei. Nu se știe încă dacă bietul om era sub influența alcoolului sau i s-a făcut rău și a căzut în drum. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Conducătorii auto care nu l-au văzut pe bărbat întins pe carosabil și l-au lovit cu maşinile sunt din Corbii Mari şi Săteni.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!