Connect with us

Dâmboviţa

De ce întârzie Municipiul Târgovişte să dea o aprobare legală partidului lui Ponta, Pro România?

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Oana Vlăducă

Municipiul Târgovişte este singura localitate din judeţul Dâmboviţa unde Pro România, partidul condus de Victor Ponta, nu a primit încă aprobare să amplaseze un cort în vederea strângerii de semnături pentru alegerile europene din data de 26 mai 2019 – a scris senatorul Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

„Cred (sper să nu greșesc) că, deși am făcut cerere printre primii, am fost puși «în așteptare». Între timp, celelalte partide (PSD, USR, ALDE) au primit rapid aprobarea. Spune și asta ceva despre caracterul unora? Spune.

CITEŞTE ŞI: Primar Târgovişte: N-a fost vorba de rea intenţie în cazul aprobării pentru cortul Pro România!

Mai știu de la prieteni primari din județ că dna RovAna Pauker Plumb le-a făcut scandal unora pentru «vina» de a fi dat o simplă aprobare LEGALĂ pentru corturile de semnături PRO ROMÂNIA. Spune asta ceva despre caracterul doamnei Plumb? Spune. Îi este teamă de PRO ROMÂNIA? Îi eeesteee.

Vestea pe care le-o dau e că nimic nu ne dă înapoi, ba, dimpotrivă, ne ambiționează și mai tare. Pe 26 mai le vom arăta că suntem #MaiPuternici. Iar eu, personal, n-o să uit lucrurile astea”.

Lista Pro România pentru alegerile europene va fi deschisă de Victor Ponta şi Corina Creţu, urmaţi de alţi lideri cu anvergură politică și administrativă, pro-europeni autentici, cunoscători ai politicilor publice comune de la București și Bruxelles – mai precizează Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT