Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

De ce întârzie Municipiul Târgovişte să dea o aprobare legală partidului lui Ponta, Pro România?

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Oana Vlăducă

Municipiul Târgovişte este singura localitate din judeţul Dâmboviţa unde Pro România, partidul condus de Victor Ponta, nu a primit încă aprobare să amplaseze un cort în vederea strângerii de semnături pentru alegerile europene din data de 26 mai 2019 – a scris senatorul Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

„Cred (sper să nu greșesc) că, deși am făcut cerere printre primii, am fost puși «în așteptare». Între timp, celelalte partide (PSD, USR, ALDE) au primit rapid aprobarea. Spune și asta ceva despre caracterul unora? Spune.

CITEŞTE ŞI: Primar Târgovişte: N-a fost vorba de rea intenţie în cazul aprobării pentru cortul Pro România!

Mai știu de la prieteni primari din județ că dna RovAna Pauker Plumb le-a făcut scandal unora pentru «vina» de a fi dat o simplă aprobare LEGALĂ pentru corturile de semnături PRO ROMÂNIA. Spune asta ceva despre caracterul doamnei Plumb? Spune. Îi este teamă de PRO ROMÂNIA? Îi eeesteee.

Vestea pe care le-o dau e că nimic nu ne dă înapoi, ba, dimpotrivă, ne ambiționează și mai tare. Pe 26 mai le vom arăta că suntem #MaiPuternici. Iar eu, personal, n-o să uit lucrurile astea”.

Lista Pro România pentru alegerile europene va fi deschisă de Victor Ponta şi Corina Creţu, urmaţi de alţi lideri cu anvergură politică și administrativă, pro-europeni autentici, cunoscători ai politicilor publice comune de la București și Bruxelles – mai precizează Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A încetat din viață profesorul Ioan Valerian. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

de

În această dimineață, profesorul Valerian Ioan a trecut în lumea celor drepți, lăsând lumea sportului dâmbovițean mult mai săracă!

Născut pe 18 mai 1951, Valerian Ioan a fost una dintre cele mai importante figuri ale baschetului românesc, pe care l-a slujit cu abnegație până în ultima clipă a vieții sale.

Valerian Ioan este omul care i-a descoperit și antrenat pe cei mai importanți baschetbaliști dâmbovițeni, iar de-a lungul timpului, performanțele sale profesionale au fost de-a dreptul impresionante, așa cum o arată și CV-ul regretatului om de sport:

-Component al echipei de baschet Div. B ’’Cimentul Fieni’’1971-1977
-Antrenor Lot National –juniori baschet-1981-1994
-Antrenor principal Div.A –Livas Targoviste – Campion National 2002
-Antrenor principal Lot National (senioare) 2001-2006
–Membru al Biroului Federal al Federatiei Romane de Baschet
-Membru al Comisiei Judetene de Baschet 1974 – 2004
-Sef al Comisiei Metodice de Baschet al CSS Targoviste si CJEFS D-ta-1974-2008
-Director adjunct centru bugetar 1992-1994
-Vicepresedinte in cadrul Asociatiei de Baschet D-ta 1980-1990
-Sef comisie antrenori 1990-2008
-Profesor/formator in cadrul Asociatiei judetene de Baschet D-ta al instructorilor sportivi si antrenorilor de baschet
-Sef cerc metodic CSS-uri,clase cu program sportiv in cadrul ISJ D-ta 1996-2008
-Profesor metodist CCD si membru in Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (ed.fizica si sport)si Consiliul Consultativ al ISJ D-ta (CSS-uri si clase cu program sportiv)
-Membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet din Romania din anul 2004
– Distinctia „Gheorghe Lazar” cls. a-II-a – 2009
-Distinctia – Ordinul ,,Merite pentru invatamant in grad de Cavaler”- inmanat de Presedintele Romaniei in anul 2004
-Titlul de ,, Cetatean de Onoare al orasului Targoviste” – 2012
-Comisar F.R. Baschet din anul 2004
– Director sportiv în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Conducerea și angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Fă din acţiunile umanitare un gest firesc în viaţa ta!

Publicat

pe

Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri și persoanele cu dizabilități au permanent nevoie să fie ajutați să depășească momentele grele din viața lor. Este mesajul salariaţilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, care fac apel către români să se implice în acţiunile umanitare cât mai des posibil, nu doar în pragul unor sărbători.

„Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie, este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc și să ne îndreptăm privirea și spre semenii noștri”, spune Cristiana Bucur – director geenral DGASPC Dâmboviţa.

În acest moment, instituţia derulează campania „Iepuraşul de Paşte”, prin care încearcă să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor copii din judeţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!