Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Inginerii RAR Dâmboviţa acuzaţi de luare de mită au fost trimişi în judecată

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a întocmit rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a următorilor inculpați – ingineri în cadrul R.A.R. Dâmbovița: S.S., pentru săvârșirea în concurs a șase infracțiuni de luare de mită, P.C.V., pentru săvârșirea în concurs a patru infracțiuni de luare de mită, T.C.F., pentru săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită în formă continuată (3 acte materiale), A.L., cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită și S.M. – persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea în concurs a două infracțiuni de trafic de influență, informează Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa.

„În fapt, în urma activităților de cercetare penală desfășurate de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și în baza ordonanțelor de delegare, s-a reușit probarea activității infracționale a inculpaților sub aspectul săvârșirii infracțiunilor sus-menționate, constând în aceea că, în cursul anului 2017, aceștia au pretins și primit sume de bani cuprinse între 50 și 300 lei, dar și foloase necuvenite constând în produse alimentare, în scopul verificării tehnice a autovehiculelor în vederea eliberării cărților de identitate și a certificatelor de autenticitate, etapă premergătoare înmatriculării, fără constatarea defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor verificate.

La data de 29.01.2018, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Dâmbovița, sub coordonarea procurorul de caz, au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare și au pus în executare un număr de 14 mandate de aducere cu sprijinul D.G.A. – Structura Centrală și Serviciile Județene Anticorupție Argeș, Prahova, Giurgiu, Teleorman și Vâlcea.

De asemenea, în cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor sume de bani, respectiv 373.122 lei, 2.300 euro și 160 lire sterline în vederea confiscării speciale și a confiscării extinse”, se arată într-un comunicat remis de DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa.

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ziua Mondială a apei, marcată şi la Târgovişte!

Publicat

pe

Stația de Epurare Târgoviște Sud și-a deschis porţile, astăzi – 22 martie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei, pentru elevi și studenți, cărora le-a fost prezentat traseul apei uzate care, odată curăţată, ajunge înapoi în râuri.

Ziua Mondială a Apei este un eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea individuală în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.

Iată câteva sfaturi pentru evitarea risipei de apă:
• Nu lasați apa să curgă continuu atunci când vă spălați pe mâini sau pe dinți. Un robinet care curge consumă peste 6 litri de apă pe minut
• Faceti duș în loc să umpleți cada! Economisiți apa și și explicați-le celor din jur de ce trebuie să facă acest lucru!
• Nu aruncați gunoaie în toaletă
• Nu lăsați apa să curgă mai mult decât ai nevoie! Sunt oameni pe planetă care suferă de sete!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!