Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Inginerii RAR Dâmboviţa acuzaţi de luare de mită au fost trimişi în judecată

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a întocmit rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a următorilor inculpați – ingineri în cadrul R.A.R. Dâmbovița: S.S., pentru săvârșirea în concurs a șase infracțiuni de luare de mită, P.C.V., pentru săvârșirea în concurs a patru infracțiuni de luare de mită, T.C.F., pentru săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită în formă continuată (3 acte materiale), A.L., cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită și S.M. – persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea în concurs a două infracțiuni de trafic de influență, informează Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa.

„În fapt, în urma activităților de cercetare penală desfășurate de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și în baza ordonanțelor de delegare, s-a reușit probarea activității infracționale a inculpaților sub aspectul săvârșirii infracțiunilor sus-menționate, constând în aceea că, în cursul anului 2017, aceștia au pretins și primit sume de bani cuprinse între 50 și 300 lei, dar și foloase necuvenite constând în produse alimentare, în scopul verificării tehnice a autovehiculelor în vederea eliberării cărților de identitate și a certificatelor de autenticitate, etapă premergătoare înmatriculării, fără constatarea defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor verificate.

La data de 29.01.2018, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Dâmbovița, sub coordonarea procurorul de caz, au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare și au pus în executare un număr de 14 mandate de aducere cu sprijinul D.G.A. – Structura Centrală și Serviciile Județene Anticorupție Argeș, Prahova, Giurgiu, Teleorman și Vâlcea.

De asemenea, în cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor sume de bani, respectiv 373.122 lei, 2.300 euro și 160 lire sterline în vederea confiscării speciale și a confiscării extinse”, se arată într-un comunicat remis de DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!