Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Au dat foc pădurii! Pompierii veghează să nu se reaprindă incendiul

Publicat

pe

Foto: ISU Dâmboviţa

Oameni iresponsabili, rămași deocamdată necunoscuți, au provocat un incendiu într-un trup de pădure de pini administrat de Ocolul Silvic Pucioasa, situat între localitățile Buciumeni și Pietrosita din zona de nord a județului Dambovita.

Pentru izolarea și stingerea flăcărilor care ar fi putut să se extindă, au intervenit pompierii de la Detașamentul din Pucioasa, 25 de lucrători silvici și 10 voluntari din cadrul SVSU Pietrosita.

Foto: ISU Dâmboviţa

Operațiunea de anihilare a incendiului a fost una dificilă, focul manifestându-se într-o zonă greu accesibilă, plus că existau chiar mai multe focare. Cu puțină vreme în urmă, pompierii au reușit să stingă focul care cuprinsese circa 5 hectare de pădure. Oamenii au fost nevoiţi să sape șanțuri pentru a evita propagarea flăcărilor.

O echipă de pompieri a rămas în perimetrul pârjolit, pentru a putea preîntâmpina o eventuală reaprindere a vegetației.

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidații PSD Dâmbovița reclamă că nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilor

Publicat

pe

de

Candidații PSD din mai multe secții de votare din județ nu sunt lăsați să asiste la operațiunea de numărare a voturilor.

Trebuie să menționăm ca PSD Dâmboviţa a solicitat încă din data de 24 septembrie admiterea în secțiile de vot a candidaților partidului, în acest sens existând și o cerere către Biroul Electoral Județean Dâmbovița.

Chiar dacă cererile sunt făcute în temeiul legii, în acest sens existând și un răspuns al Autorității Electorale Permanente care arată clar că toți candidații pot asista la procesul de numărare a voturilor până la încheierea proceselor verbale, președinții unor secții de votare din județ le refuză reprezentanților PSD acest drept.

PSD Dâmbovița solicită Biroul Electoral Județean Dâmbovița să ia atitudine în acest caz și să ceară președinților birourilor electorale de circumscripție să respecte legea și să permită candidaților PSD să asiste la procesul de numărare a voturilor.

PSD Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!