Connect with us

Dâmboviţa

A decedat după o bătaie cu doi consăteni, pornită pe fondul consumului de alcool!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.desteptarea.ro)

Cadrele medicale de la Unitatea Primiri Urgenţe din oraşul Titu au anunţat Poliţia cu privire la decesul unui bărbat de 47 de ani, care fusese adus cu leziuni produse prin lovire. Toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa nu au avut nici un rezultat.

Oamenii legii s-au pus imediat în mişcare, fiind vorba de o moarte suspectă. Aceştia au aflat rapid ce se întâmplase de fapt, care au fost circumstanţele care au condus la decesul bărbatului.

Poliţiştii au stabilit că, în serara zilei de 10 martie, într-un bar din satul Colacu, aşezare ce aparţine teritorial-administrativ de oraşul Răcari, pe fondul consumului exagerat de alcool, între victimă şi alţi dpoi consăteni s-a pornit un conflict. Cei doi l-au lovit pe bărbatul a cărui viaţă nu a mai putut fi salvată.

Trupul celui decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină legală, unde, în urma necropsiei, se va stabili care au fost cauzele care au produs moartea bărbatului de 47 de ani. Deocamdată, agresorii sunt audiaţi la sediul Poliţiei oraşului Răcari şi sunt cercetaţi pentu ucidere din culpă. Ancheta este coordonată de un procuror.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT