Connect with us

Dâmboviţa

A decedat după o bătaie cu doi consăteni, pornită pe fondul consumului de alcool!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.desteptarea.ro)

Cadrele medicale de la Unitatea Primiri Urgenţe din oraşul Titu au anunţat Poliţia cu privire la decesul unui bărbat de 47 de ani, care fusese adus cu leziuni produse prin lovire. Toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa nu au avut nici un rezultat.

Oamenii legii s-au pus imediat în mişcare, fiind vorba de o moarte suspectă. Aceştia au aflat rapid ce se întâmplase de fapt, care au fost circumstanţele care au condus la decesul bărbatului.

Poliţiştii au stabilit că, în serara zilei de 10 martie, într-un bar din satul Colacu, aşezare ce aparţine teritorial-administrativ de oraşul Răcari, pe fondul consumului exagerat de alcool, între victimă şi alţi dpoi consăteni s-a pornit un conflict. Cei doi l-au lovit pe bărbatul a cărui viaţă nu a mai putut fi salvată.

Trupul celui decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină legală, unde, în urma necropsiei, se va stabili care au fost cauzele care au produs moartea bărbatului de 47 de ani. Deocamdată, agresorii sunt audiaţi la sediul Poliţiei oraşului Răcari şi sunt cercetaţi pentu ucidere din culpă. Ancheta este coordonată de un procuror.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT