Connect with us

ACTUALITATE

Şi Primăria Răcari întrerupe lucrul în cadrul protestului „România vrea autostrăzi”!

Publicat

pe

La început a fost doar revolta unui om de afaceri, Ştefan Mandachi, de a construi, simbolic, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni, singurul metru de autostradă din Moldova. A venit apoi promovarea lansată românilor, de a se alătura acestei iniţiative prin încetarea activităţii, pentru 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:00. „România vrea autostrăzi. Şî eu!” a devenit imediat protest naţional, astfel că, zi de zi, se alătură acestei cauze din ce în ce mai mulţi oameni, firme, dar şi administraţii locale.

Astăzi, edilul oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a anunţat că şi Primăria Răcari vrea autostrăzi! Prin urmare, pe 15 martie, la ora 15:00, va face pauză timp de 15 minute. În ţară sunt mai multe administraţii care vor participa la acest protest. Între acestea, numim primăriile oraşelor Rovinari şi Turceni, din judeţul Gorj, între primele care şi-au făcut publică intenţia.

De asemenea, a răspuns provocării lansate de Ştefan Mandachi şi retailer-ul de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK, care va întrerupe activitatea, pe 15 martie, la ora 15:00, pentru 15:00 minute, în toate cele 73 de magazine din ţară.

„Atunci când toate regiunile ţării vor fi conectate prin autostrăzi, clienţii noştri îşi vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuieşte în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanţă cu maşina şi petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că aşteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al ţării sau pur şi simplu plăteşte mai mult pe un produs, pentru că preţul de la raft reflectă şi preţul transportului”, a declarat Alex Bratu – Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats