Connect with us

ACTUALITATE

Şi Primăria Răcari întrerupe lucrul în cadrul protestului „România vrea autostrăzi”!

Publicat

pe

La început a fost doar revolta unui om de afaceri, Ştefan Mandachi, de a construi, simbolic, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni, singurul metru de autostradă din Moldova. A venit apoi promovarea lansată românilor, de a se alătura acestei iniţiative prin încetarea activităţii, pentru 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:00. „România vrea autostrăzi. Şî eu!” a devenit imediat protest naţional, astfel că, zi de zi, se alătură acestei cauze din ce în ce mai mulţi oameni, firme, dar şi administraţii locale.

Astăzi, edilul oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a anunţat că şi Primăria Răcari vrea autostrăzi! Prin urmare, pe 15 martie, la ora 15:00, va face pauză timp de 15 minute. În ţară sunt mai multe administraţii care vor participa la acest protest. Între acestea, numim primăriile oraşelor Rovinari şi Turceni, din judeţul Gorj, între primele care şi-au făcut publică intenţia.

De asemenea, a răspuns provocării lansate de Ştefan Mandachi şi retailer-ul de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK, care va întrerupe activitatea, pe 15 martie, la ora 15:00, pentru 15:00 minute, în toate cele 73 de magazine din ţară.

„Atunci când toate regiunile ţării vor fi conectate prin autostrăzi, clienţii noştri îşi vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuieşte în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanţă cu maşina şi petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că aşteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al ţării sau pur şi simplu plăteşte mai mult pe un produs, pentru că preţul de la raft reflectă şi preţul transportului”, a declarat Alex Bratu – Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

VIDEO

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT