Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Cetăţeni turci, prinşi cu sute de produse contrafăcute la frontiera Giurgiu-Ruse!

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au confiscat, în ultimele 48 de ore, 823 de textile, încălțăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute. Proprietarii acestor bunuri erau trei cetăţeni turci, cu vârste între 30 şi 46 de ani, care au declarat că nu deţin documente de provenienţă, nu ştiau că sunt posibile falsuri şi că intenţionau să le comercializeze în România. dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, acestea ar fi valorat 105.300 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Giurgiu

Accident rutier provocat de incendiul de vegetaţie de lângă şosea!

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Un incendiu de vegetaţie declanşat în apropierea DJ 507, între localităţile Vama şi Oinacu, din judeţul Giurgiu, era cât p’aci să ducă la producerea unei adevărate tragedii. Din cauza fumului dens degajat de foc, vizibilitatea pe şosea a fost puternic diminuată, fapt ce a dus la producerea unei tamponări între două autovehicule.

Una dintre maşini a fost proiectată de forţa impactului în afara carosabilului, chiar în perimetrul în care se manifesta incendiul. Culmea, din cauza izbiturii, rezervorul autoturismului s-a fisurat iar combustibilul scurs s-a aprins imediat de la focul din jur.

Foto: ISU Giurgiu

Din fericire, niciunul dintre ocupanţii autoturismelor nu a suferit răni grave. Totuşi, doi bărbaţi, unul de 28 de ani, celălalt de 63 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

La faţa locului au acţionat pentru stingerea incendiului, acordarea primului ajutor răniţilor şi pentru degajarea carosabilului pompierii de la Detaşamentul din Giurgiu.

Foto: ISU Giurgiu

Citește în continuare

Giurgiu

Transportul în comun, folosit ca mijloc de aprovizionare cu droguri!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: wall-street.ro)

Doi tineri din municipiul Giurgiu, în vârstă de 23 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de heroină. Potrivit anchetatorilor, pentru a se aproviziona cu droguri, bărbaţii efectuau deplasări în alte localităţi, în multe cazuri, cu mijloacele de transport în comun, dar şi cu maşini ale unor persoane din anturaj, iar vânzările se întâmplau numai în zone izolate, pe timpul nopţii.

Suspecţii au folosit tot timpul un limbaj codificat pentru a comunica între ei. Dozele de heroină erau plasate tinerilor din municipiul Giurgiu contra unor sume curpinse între 50 şi 100 de lei. Bărbaţii ar fi acţionat începând cu luna ianuarie a acestui an.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!