Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Primăria Moreni, anunţ privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

Municipiul Moreni (titularul proiectului) anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire Bazin didactic de înot” (denumirea proiectului), propus a fi amplasat în Moreni, str. 22 Decembrie 1989, f. nr. (adresa amplasamentului).

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – APM Dâmboviţa, Târgovişte, str. Ialomiţei, nr. 1, şi la sediul U.A.T. Moreni, str. A. I. Cuza, nr. 15, Moreni, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: APM Dâmboviţa, Târgovişte, str. Ialomiţei, nr. 1.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web



error: Conținutul este protejat!!