Connect with us

Dâmboviţa

Protecţia Copilului s-a sesizat în cazul băieţelului care s-a înjunghiat la Bărbuleţu

Publicat

pe

Copilul de 1 an şi 8 luni, din Bărbuleţu, judeţul Dâmboviţa, care s-a înjunghiat din greşeală cu un cuţit în zona abdominală, se află internat, în momentul de faţă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Potrivit surselor noastre, ar fi în stare gravă.

Micuţul provine dintr-o familie de oameni necăjiţi. Mama stătea acasă cu el pentru a-l creşte, iar tatăl munceşte cu ziua prin sat. În momentul în care s-a produs nenorocirea, omul era plecat cu treabă.

Corneliu şi Fănuţa mai au doi copii care sunt crescuţi de bunica din partea mamei. Merg la şcoală şi se vorbeşte că sunt cuminţi şi silitori la învăţătură.

Protecţia Copilului Dâmboviţa s-a sesizat în acest caz, iar Poliţia efectuează cercetări pentru neglijenţă. Multora nu le vine să creadă că un copil de 1 an şi 8 luni a putut să se taie într-un asemenea mod cu un cuţit. Rămâne ca ancheta să stabilească clar ce s-a întâmplat.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT