Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Protecţia Copilului s-a sesizat în cazul băieţelului care s-a înjunghiat la Bărbuleţu

Publicat

pe

Copilul de 1 an şi 8 luni, din Bărbuleţu, judeţul Dâmboviţa, care s-a înjunghiat din greşeală cu un cuţit în zona abdominală, se află internat, în momentul de faţă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Potrivit surselor noastre, ar fi în stare gravă.

Micuţul provine dintr-o familie de oameni necăjiţi. Mama stătea acasă cu el pentru a-l creşte, iar tatăl munceşte cu ziua prin sat. În momentul în care s-a produs nenorocirea, omul era plecat cu treabă.

Corneliu şi Fănuţa mai au doi copii care sunt crescuţi de bunica din partea mamei. Merg la şcoală şi se vorbeşte că sunt cuminţi şi silitori la învăţătură.

Protecţia Copilului Dâmboviţa s-a sesizat în acest caz, iar Poliţia efectuează cercetări pentru neglijenţă. Multora nu le vine să creadă că un copil de 1 an şi 8 luni a putut să se taie într-un asemenea mod cu un cuţit. Rămâne ca ancheta să stabilească clar ce s-a întâmplat.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

375 de locuri de muncă vacante înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înscrise, astăzi – 20 mai 2019, în baza de date 375 de locuri de muncă disponibile: 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 pentru cele calificate în diverse meserii şi 62 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: agent turism; consilier orientare în carieră; formator; economist; referent de specialitate financiar – contabil; agent vânzări; infirmier; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare puteţi obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmboviţa – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!