Conectați-vă cu noi

Argeș

Înjunghiat pe stradă de un necunoscut! Cuţitul s-a oprit aproape de inimă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: someseanul.ro)

Un bărbat de 58 de ani, din Piteşti, pe când se întorcea acasă de la muncă, seara trecută, a căzut victimă unui necunoscut care s-a apropiat în viteză, l-a înjunghiat în piept cu un cuţit şi s-a făcut nevăzut.

Bietul om, deşi speriat şi plin de sânge, a mai avut putere să-şi sune soţia şi să-i spună ce i s-a întâmplat. Femeia a anunţat agresiunea 112. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de terapie intensivă. Echipa medicală i-a acordat îngrijirile de urgenţă, după care l-a transportat la spital.

După examinare, medicii de la UPU au stabilit că trebuie imediat dus în sala de operaţie pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă. Lama cuţitului s-a oprit aproape de inimă!

Piteşteanul le-a spus oamenilor legii că nu îl cunoaşte pe cel care l-a atacat. Nu l-a mai văzut niciodată. Nu înţelege de ce a fost atacat. Cazul este cercetat de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Argeș

Eforturile pompierilor merită ca mielul acesta să nu ajungă pe masa de Paști…

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au îndeplinit, din nou, o misiune aparte, de această dată pentru salvarea unui miel care a căzut în râul Bratia și a fost purtat de curenți într-o porțiune uscată a unei peșteri din zona localității Broșteni.

Misiunea a durat aproximativ o oră și jumătate, spațiul unde rămăsese blocat mielul fiind foarte strâmt, iar apa are adâncă și foarte rece.

Până la urmă, unul dintre paramedicii SMURD din cadrul ISU Argeș, plt. maj. Marius Solomon, a reușit să se strecoare până la bietul animăluț și să-l aducă la mal în siguranță.

Sperăm ca toate aceste eforturi depuse de pompieri să-l determine pe proprietar să nu sacrifice mielul pentru masa de Paști…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT