Conectați-vă cu noi

Argeș

Înjunghiat pe stradă de un necunoscut! Cuţitul s-a oprit aproape de inimă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: someseanul.ro)

Un bărbat de 58 de ani, din Piteşti, pe când se întorcea acasă de la muncă, seara trecută, a căzut victimă unui necunoscut care s-a apropiat în viteză, l-a înjunghiat în piept cu un cuţit şi s-a făcut nevăzut.

Bietul om, deşi speriat şi plin de sânge, a mai avut putere să-şi sune soţia şi să-i spună ce i s-a întâmplat. Femeia a anunţat agresiunea 112. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de terapie intensivă. Echipa medicală i-a acordat îngrijirile de urgenţă, după care l-a transportat la spital.

După examinare, medicii de la UPU au stabilit că trebuie imediat dus în sala de operaţie pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă. Lama cuţitului s-a oprit aproape de inimă!

Piteşteanul le-a spus oamenilor legii că nu îl cunoaşte pe cel care l-a atacat. Nu l-a mai văzut niciodată. Nu înţelege de ce a fost atacat. Cazul este cercetat de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti.

Argeș

Este în viaţă datorită unui poliţist care n-a stat nepăsător în timpul liber!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Argeş

Agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a salvat, astăzi – 13 noiembrie 2019, viaţa unui bărbat de 63 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator.

Poliţistul a observat, când se afla într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Piteşti, că unui cetăţean i s-a făcut rău şi, în scurt timp, a devenit inconştient. Imediat, i-a făcut acestuia manevrele de resuscitare până la sosirea unui echipaj medical, care a continuat manevrele de resuscitare.

Într-un final, bărbatul şi-a revenit şi a fost transportat la spital.

Citește în continuare

Argeș

Instituţii financiare nebancare, păgubite prin fraudă informatică!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://cdn.zmescience.com)

Poliţiştii BCCO din Argeş au efectuat, astăzi – 13 noiembrie, patru percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti şi în comuna Mărăcineni, la locuinţele unor persoane bănuite de fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2017, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 28 și 34 de ani, ar fi obținut câștiguri ilicite, prin introducerea de date informatice, necorespunzătoare adevărului, pe site-urile unor instituții financiare nebancare.

Din activitatea infracțională, cei în cauză ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate 6 sisteme de calcul, 13 unități de stocare de date, mai multe telefoane mobile, suma de 500 de euro și înscrisuri cu valoare probatorie”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Două persoane au fost conduse la sediul B.C.C.O. Pitești, pentru audieri, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web