Connect with us

Argeș

Înjunghiat pe stradă de un necunoscut! Cuţitul s-a oprit aproape de inimă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: someseanul.ro)

Un bărbat de 58 de ani, din Piteşti, pe când se întorcea acasă de la muncă, seara trecută, a căzut victimă unui necunoscut care s-a apropiat în viteză, l-a înjunghiat în piept cu un cuţit şi s-a făcut nevăzut.

Bietul om, deşi speriat şi plin de sânge, a mai avut putere să-şi sune soţia şi să-i spună ce i s-a întâmplat. Femeia a anunţat agresiunea 112. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de terapie intensivă. Echipa medicală i-a acordat îngrijirile de urgenţă, după care l-a transportat la spital.

După examinare, medicii de la UPU au stabilit că trebuie imediat dus în sala de operaţie pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă. Lama cuţitului s-a oprit aproape de inimă!

Piteşteanul le-a spus oamenilor legii că nu îl cunoaşte pe cel care l-a atacat. Nu l-a mai văzut niciodată. Nu înţelege de ce a fost atacat. Cazul este cercetat de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti.

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tort aniversar din partea polițiștilor pentru o faptă de 10 la 10 ani

Publicat

pe

Daria și-a primit tortul chiar în parcul unde a găsit telefonul pierdut

Polițiștii din Argeș au surprins-o cu un tort aniversar, la împlinirea vârstei de 10 ani, pe Daria – o fetiță care a găsit într-un parc, în data de 3 octombrie 2021, un telefon mobil și, fără să stea pe gânduri, l-a căutat pe proprietar.

Este un gest pe care cei mai mulți dintre adulți nu l-ar fi făcut. Daria însă este un exemplu de bună educație, iar, ieri – 24 noiembrie, de ziua ei de naștere, polițiștii i-au reamintit ce copil minunat este. Felicitări, Daria! Felicitări și polițiștilor, fiindcă au avut această inițiativă frumoasă!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT