Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Libertatea de expresie, pusă în pericol de conceptul presă bună şi presă rea!

Publicat

pe

Foto: digi24.ro

Publicația Incomod Media se alătura protestului declanșat de mai multe trusturi de presă și ziare, cu privire la abuzul săvârșit de ministrul Justiției, Tudorel Toader, de a retrage acreditările pe lângă Minister a doi jurnaliști de la Realitatea TV și PRO TV.

Considerăm că, prin această decizie, libertatea de exprimare şi dreptul la informație sunt grav încălcate. Democrația pentru care s-a luptat în decembrie 89 este puternic alterată de orgoliile și ambițiile unor politicieni, care nu suportă să fie criticați. Suntem total împotriva unor astfel de acțiuni, menite să intimideze presa liberă.

Și în județul Dâmbovița, a existat, de-a lungul timpului, astfel de ieșiri abuzive ale unor lideri politici şi șefi de instituții, cărora nu le-a convenit când sunt întrebați, criticați de presă cu privire la unele probleme ce țin de agenda publică. Chiar şi în momentul de față, există intenții de a se crea un astfel de curent din partea unor politicieni orgolioși, dar și din partea unor conducători de instituții publice, care văd în media un mobil personal și care încearcă să împartă jurnaliștii în două categorii: cei care sunt cu noi și cei care sunt împotriva noastră!

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT