Connect with us

ALEGERI

Rovana Plumb: Mă reîntorc în Parlamentul European cu același drag de țara mea

Publicat

pe

Foto: Facebook / Rovana Plumb

Preşedinta PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, prima pe lista de candidaţi a social-democraţilor la alegerile europarlamentare din luna mai, a fost prezentă alături de alţi lideri ai partidului şi de ceilalţi candidaţi la Biroul Electoral Central pentru depunerea listelor de susţinători.

Ministra Rovana Plumb se va întoarce în Parlamentul European, unde a performat în calitate de europarlamentar, după o pauză de 7 ani. Lidera PSD a declarat, emoţionată, că îşi iubeşte ţara şi că putem să cerem mai mult, pentru că merităm mai mult.

„După 7 ani, mă reîntorc în Parlamentul European cu același drag de țara mea și pentru a lupta în continuare pentru România și pentru binele românilor”, a spus Rovana Plumb.

PSD a depus la Biroul Electoral Central listele care cuprind 1.350.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare din luna mai. Secretarul general Codrin Ştefănescu a declarat că PSD ar fi depăşit 2 milioane de semnături, în situaţia în care campania de strângere de semnături ar mai fi durat o săptămână. Liderii social-democraţi au mai anunţat că, în perioada următoare, în toată ţara, se vor declanşa mitinguri PSD.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite