Connect with us

ALEGERI

Rovana Plumb: Mă reîntorc în Parlamentul European cu același drag de țara mea

Publicat

pe

Foto: Facebook / Rovana Plumb

Preşedinta PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, prima pe lista de candidaţi a social-democraţilor la alegerile europarlamentare din luna mai, a fost prezentă alături de alţi lideri ai partidului şi de ceilalţi candidaţi la Biroul Electoral Central pentru depunerea listelor de susţinători.

Ministra Rovana Plumb se va întoarce în Parlamentul European, unde a performat în calitate de europarlamentar, după o pauză de 7 ani. Lidera PSD a declarat, emoţionată, că îşi iubeşte ţara şi că putem să cerem mai mult, pentru că merităm mai mult.

„După 7 ani, mă reîntorc în Parlamentul European cu același drag de țara mea și pentru a lupta în continuare pentru România și pentru binele românilor”, a spus Rovana Plumb.

PSD a depus la Biroul Electoral Central listele care cuprind 1.350.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare din luna mai. Secretarul general Codrin Ştefănescu a declarat că PSD ar fi depăşit 2 milioane de semnături, în situaţia în care campania de strângere de semnături ar mai fi durat o săptămână. Liderii social-democraţi au mai anunţat că, în perioada următoare, în toată ţara, se vor declanşa mitinguri PSD.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats