Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte investeşte 2,5 milioane de lei în lucrări de modernizare în Micro III

Publicat

pe

Programul investiţional al Primăriei Târgovişte pentru anul 2019 cuprinde ample lucrări de reabilitare şi modernizare în Micro III, cartier dat în folosinţă în perioada anilor 1988-1989. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, pentru schimbarea la faţă a acestei zone a municipiului, se vor investi aproximativ 2,5 milioane de lei noi (250 de miliarde de lei vechi), fonduri din bugetul local, adică din taxele şi impozitele de la populaţie.

Astăzi, administraţia locală a bifat finalizarea parcării din spatele blocurilor C6-C10. Lucrările continuă acum spre Bulevardul Constantin Brâncoveanu. Primarul Daniel Cristian Stan a ţinut să precizeze că în microraionul III există, în continuare, cele mai multe garaje, însă cetăţenii nu dau dovadă de reticenţă iniţiativa autorităţilor de a le demola.

„La începutul anului viitor, acest cartier va arăta foarte-foarte bine şi cred că se vede cu ochiul liber ceea ce s-a realizat aici. Cam aceasta este strategia pe care vrem să o aplicăm în tot oraşul. Dincolo de investiţiile majore pe care administraţia locală le are şi care vor debuta în perioada următoare, şi mă refer la proiectele cu fonduri europene nerambursabile – transportul public, iluminatul public, cele trei parcuri, avem şi acest program de reabilitare a cartierelor, care este un program foarte util şi de natură să ofere soluţii locuitorilor municipiului Târgovişte exact acolo unde au cea mai mare nevoie”, a precizat edilul Daniel Cristian Stan.

De menţionat că fostul punct termic care există în spatele blocurilor C6-C10 din Micro III a fost predat Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care urmează să amenajaze aici o bibliotecă pentru copii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT