Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fost poliţist, cercetat penal pentru ameninţare şi instigare publică!

Publicat

pe

Foto: Facebook

Un fost poliţist din Dâmboviţa, consilier local PNL în comuna Finta, a devenit vedetă în spaţiul virtual, după ce a postat pe Facebook o fotografie în care apare ţinând în mâini, ca un războinic, două arme, posibil airsoft. Imaginea este însoţită de textul „la vânătoare de PSD-işti”.

După ce spiritele s-au aprins, iar media a făcut vâlvă pe acest subiect, a intrat pe fir şi Poliţia, care s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pe numele fostului om al legii, acum pensionar şi amator de politică cu iz războinic pe reţelele de socializare.

După ce a realizat gafa, fostul poliţist a şters fotografia, motivând că totul a fost o glumă, că nu a fost cu intenţie. Acum, cum rămâne cu intenţia sau nu, o să povestesască anchetatorilor, care îl vor cerceta pentru nerepectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare şi instigare publică. Ce să faci, aşa se întâmplă când te fură valul virtual…

Gheorghe Mitroi, înainte de a se pensiona, a îndeplinit funcţia de şef de post în comuna Glodeni. Pensioara bunicică îi permite consilierului local să se mai şi distreze. Acum a realizat că, de multe ori, distracţia te costă. El, ca fost apărător al legalităţii, trebuia să ştie acest lucru.

Greşeala consilierului PNL Gheorghe Mitroi a fost aceea că a asociat fotografia cu textul „La vânătoare de PSD-işti”. În rest, fotografii cu el înarmat a tot postat de-a lungul timpului…

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    aprilie 9, 2019 at 8:01 am

    l-ati gasit pe politist c exemplu.bagati-l la padaimos ca e pericl public.are arme de jucarie si gata.el omoara la psd.isti.aia de la #rzist sunt mielusei.am o sila de ma doare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenţie! Exerciţiu ISU Prahova pe DN1, în Băneşti, cu activarea planului roşu de intervenţie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.turnulsfatului.ro)

Joi – 27 iunie 2019, pompierii din Prahova organizează, începând cu ora 10:00, un exerciţiu pe DN1, în dreptul localităţii Băneşti, cu punerea în aplicare a planului roşu de intervenţie.

Conform situației tactice simulate, un autocar care tranzita și transporta 24 de turiști spre direcția Brașov, dorind să evite un microbuz care a frânat brusc la o trecere de pietoni, a derapat, intrând în coliziune cu o autocisternă care circula din sens opus, încărcată cu 22 de tone de motorină.

Un incendiu propagat la compartimentul motor al autocisternei care s-a răsturnat a aprins combustibilul revărsat pe carosabil, existând posibilitatea extinderii incendiului la autovehiculele implicate în accident. De asemenea, două autoturisme aflate în spatele microbuzului, încercând să evite impactul, s-au acroșat rezultând încarcerarea ocupanților celor două turisme. În urma impactului produs între cele două autoturisme, 5 persoane au fost încarcerate și grav rănite. În urma coliziunii cu autocisterna, autocarul a fost grav avariat, 19 din pasagerii transportați au fost grav răniți.

La scurt timp după accident, din cauza carburantului scurs din autocisternă și revărsat pe carosabil, un autoturism care era alimentat cu GPL a derapat și a intrat frontal într-un autoturism care era staționat pe acostamentul drumului național. În urma impactului dintre cele două autoturisme s-a produs o explozie urmată de un incendiu.

Din fericire, este vorba doar de un exercițiu de antrenament și nu de un fapt real!

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Suflet şi culoare”, expoziţie de pictură la muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Miercuri – 26 iunie 2019, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, va fi vernisată, începând cu ora 13:00, expoziţia de pictură „Suflet şi culoare”, semnată de artistul plastic Teodor Vişan, câştigător a numeroase premii şi distincţii, între care Premiul Municipiului Galaţi (2010), „Personalitatea Culturală a Anului” – premiu acordat de redacţiile publicaţiilor „Realitatea” şi „Realitatea în diaspora” (2010), Premiul I la Festivalul Internaţional de Artă de la Moscova (1987) și Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă – secţia pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Expune în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galaţi începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi în străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează și afișe, postere sau ilustraţii de carte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!