Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fost poliţist, cercetat penal pentru ameninţare şi instigare publică!

Publicat

pe

Foto: Facebook

Un fost poliţist din Dâmboviţa, consilier local PNL în comuna Finta, a devenit vedetă în spaţiul virtual, după ce a postat pe Facebook o fotografie în care apare ţinând în mâini, ca un războinic, două arme, posibil airsoft. Imaginea este însoţită de textul „la vânătoare de PSD-işti”.

După ce spiritele s-au aprins, iar media a făcut vâlvă pe acest subiect, a intrat pe fir şi Poliţia, care s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pe numele fostului om al legii, acum pensionar şi amator de politică cu iz războinic pe reţelele de socializare.

După ce a realizat gafa, fostul poliţist a şters fotografia, motivând că totul a fost o glumă, că nu a fost cu intenţie. Acum, cum rămâne cu intenţia sau nu, o să povestesască anchetatorilor, care îl vor cerceta pentru nerepectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare şi instigare publică. Ce să faci, aşa se întâmplă când te fură valul virtual…

Gheorghe Mitroi, înainte de a se pensiona, a îndeplinit funcţia de şef de post în comuna Glodeni. Pensioara bunicică îi permite consilierului local să se mai şi distreze. Acum a realizat că, de multe ori, distracţia te costă. El, ca fost apărător al legalităţii, trebuia să ştie acest lucru.

Greşeala consilierului PNL Gheorghe Mitroi a fost aceea că a asociat fotografia cu textul „La vânătoare de PSD-işti”. În rest, fotografii cu el înarmat a tot postat de-a lungul timpului…

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    aprilie 9, 2019 at 8:01 am

    l-ati gasit pe politist c exemplu.bagati-l la padaimos ca e pericl public.are arme de jucarie si gata.el omoara la psd.isti.aia de la #rzist sunt mielusei.am o sila de ma doare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Punte între trecut şi prezent la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Luni – 24 februarie 2020, Muzeul de Istorie din Târgovişte deschide expoziţia ”Costumul popular românesc – artă şi tradiţie”, care va putea fi vizitată până în data de 31 martie, de marţi până duminică, între orele 08:00-16:00.

„Prin astfel de expoziţii, instituţia muzeală se dovedeşte a fi o punte între trecut, prin obiectele de valoare excepţională care se regăsesc în colecţiile sale, şi prezent, prin evenimentele culturale organizate.

Portul dintotdeauna al românului a fost costumul popular. Sobru atunci când era purtat la lucru dar elegant când era îmbrăcat la sărbători sau cu prilejul evenimentelor importante din viaţa oamenilor, costumul popular este povestea ţăranului român”, se precizează într-un comunicat remis de Complexul Naţional Muzeal 2Curtea Domnească” Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătoreşte Dragobetele la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa!

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa va marca, luni – 24 februarie 2020, de la ora 12:00, sărbătoarea iubirii la români – Dragobetele.

Programul include momente muzicale, recital poetic, expoziţie de obiecte tradiţionale şi vizionare de film.

Vor participa elevi şi profesori de la colegiile „Constantin Cantacuzino” şi „Ion Ghica” şi de la liceul „Nicolae Ciorănescu”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT