Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Tudorică Răducanu a fost numit preşedinte al Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa

Publicat

pe

Tudorică Răducanu – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte, ca recunoaştere a meritelor sale de slujitor neobosit al comunităţi rome, a fost numit preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa. Decizia a fost luată la nivelul conducerii centrale şi este semnată de liderul Nicolae Păun.

Tudorică Răducanu va avea misiunea ca, împreună cu Nicolae Iordache – prim vicepreşedinte interimar şi Andrei Ionescu – secretar interimar, să reorganizeze structurile locale din judeţul Dâmboviţa, în vederea pregătirii Adunării Generale care se va ţine în data de 28 septembrie 2019.

„Este o onoare pentru mine să conduc filiala Dâmboviţa a Partidei Romilor Pro Europa. Ştiu că este mult de muncă, ştiu că va trebui să pornim în multe localităţi de la zero în ceea ce priveşte reorganizarea structurilor asociaţiei noastre, dar efortul nostru va fi încununat de succes.

Vom construi o organizaţie puternică, unită, care să lupte pentru drepturile comunităţii noastre, pentru oameni, pentru a dovedi că avem un rol important în viaţa socială, politică, educativă şi culturală a judeţului Dâmboviţa”, ne-a declarat Tudorică Răducanu – preşedinte interimar al Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa.

Fostul lider, Vasile Moise, a fost demis ca urmare a încălcării statutului Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa.

Dâmboviţa

Tânăr din Vişina s-a aruncat în puțul din curtea casei!

Publicat

pe

Foto arhivă

Tragedie, în această dimineață, în comuna Vişina, județul Dâmbovița. Un tânăr de 28 de ani a ales sa-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în puțul din curtea casei.

Pompierii sosiți la fața locului l-au extras din puț, însă a fost prea târziu pentru a-i mai putea salva viața. Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicală.

Polițiştii fac investigații pentru a stabili circumstanțele care l-au împins pe dâmbovițean la acest gest.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Valea Lungă: S-au finalizat lucrările la podul peste pârâul Tinoasa, afectat de inundaţii

Publicat

pe

Foto: CJ Dâmboviţa

Lucrările de refacere a podului peste pârâul Tinoasa, din comuna Valea Lungă, afectat de inundaţiile din 2018, au fost recepţionate astăzi, 26 iunie 2019. S-au investit 610.823 de lei, din care 350.000 de lei – fonduri alocate de GUvern şi 260.823 de lei – din bugetul localităţii.

Investiţia a constat în: refacerea podului existent, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă acestuia, refacerea rampelor de acces şi a racordurilor cu terasamentele, precum şi amenajarea albiei.

Foto: CJ Dâmboviţa

„Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m”, se arată într-un comunicat remis de Con siliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!