Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Informare acasă! Siguranţă în lume!”, o campanie în sprijinul celor ce vor să plece din ţară

Publicat

pe

Foto: Facebook / Liceul de Arte "Bălaşa Doamna"

Municipiul Târgovişte găzduieşte, marţi – 16 aprilie, de la ora 14:00, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”, o nouă dezbatere în cadrul Campaniei Naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!”.

Întâlnirea are ca scop creşterea gradului de informare a elevilor şi studenţilor cu privire la riscurile la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studiu sau alte oportunități în afara granițelor României.

Evenimentul este organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu instituţia prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean, Inspectoratul Şcolar şi reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate.

ACTUALITATE

A murit fostul primar al comunei Gura Foii

Publicat

pe

de

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Marian Iosif, primar al comunei Gura Foii, județul Dâmbovița, în perioada 2008-2016, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani, cel mai probabil în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit a fost găsit de familie, ieri – 18 noiembrie 2019. Dumnezeu să-l odihnească!

Citește în continuare

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web