Conectați-vă cu noi

Călăraşi

Verificări la magazinele de piese auto din Călăraşi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: 4tunning)

Poliţiştii din Călăraşi au purces în control, în acest week-end, împreună cu reprezentanţii RAR, cei ai Gărzii de Mediu şi de la ITM, la nouă societăţi care comercializează piese auto, în magazine specializate şi din dezmembrări.

Oamenii legii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionbale, în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Din totalul amenzilor, cinci au vizat obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, a fost confiscată suma de 1.728 de lei, reprezentând contravaloare piese auto și băuturi spirtoase fără documente legale de proveniență, precum și prestări servicii, nefiscalizate pe casa de marcat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

Traficant de droguri, prins în flagrant în municipiul Călăraşi

Publicat

pe

Poliţiştii din Călăraşi au prins în flagrant un bărbat care avea asupra sa 25 de grame de cannabis şi un cântar de precizie. Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliul persoanei în cauză, ocazie cu care au descoperit şi ridicat 250 de grame de cannabis, 1 telefon mobil, 1 cântar electronic, 27.000 de lei, 1.150 de euro și 100 de lire sterline.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc. Cercetările continuă.

Citește în continuare

Călăraşi

24 de tone de îngrăşăminte chimice, depozitate la întâmplare!

Publicat

pe

Poliţiştii din Călăraşi au indisponibilizat 24 de tone de îngrăşăminte chimice, pe care un bărbat de 51 de ani, din comuna Jegălia, administrator al unei societăţi comerciale, le-a depozitat în condiţii necorespunzătoare.

Cel în cauză s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Oamenii legii din Călăraşi vor continua acţiunile de verificare a modului cum sunt depozitate substanțele periculoase.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!