Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Cu un simplu SMS poţi salva viaţa unei copile de 1 an!

Publicat

pe

Asociația „Salvează o inimă” a început o nouă campanie de strângere de fonduri pentru micuța Gabriela Cotoman, în vârstă de 1 an şi 9 luni, diagnosticată cu neuroblastom – cancer al glandei suprarenale stângi. Campania se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai 2019 și are ca scop strângerea sumei de 30.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul fetiței.

Până în momentul actual (15 aprilie 2019) familia a fost sprijinită și de Fundația Sf. Gheorghe cu suma de 60.000 de euro, bani insuficieți pentru a duce la bun sfârșit tratamentul Gabrielei. Micuța poate fi tratată în Turcia, costul total acestui tratament se ridică la suma de 90.000 de euro.

Cum o putem ajuta pe Gabriela?

Cine vrea să îi întindă Gabrielei o mâna de ajutor poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Gabriela”. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/gabriela-cotoman/ sau prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salveaza o inima”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei)
RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro)
RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari)

Vă rugăm să specificați numele de familie (Cotoman) al copilului pentru care faceți donatia!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT