Conectați-vă cu noi

Argeș

Românu-i inventiv, nu-i aşa? Uite cum cară arborii furaţi!

Publicat

pe

Poliţiştii şi jandarmii din Argeş au prins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 45 de ani, din comuna Pietroşani, care au tăiat ilegal şapte molizi dintr-o pădure privată, după care au încărcat o parte din buşteni într-un turism, pentru a-i transporta acasă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele celor doi. De asemenea, au confiscat cei 5 metri cubi de material lemnos, în valoare de 2.000 de lei, şi drujba folosită în operaţiunea de tăiere.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

32 de percheziţii în 3 judeţe, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

Publicat

pe

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Piteşti au efectuat, sub coordonarea DIICOT, 32 de percheziţii domiciliare, 28 în Argeş, 2 în Suceava şi 2 în Bucureşti, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigări nefiscalizate. 21 de persoane au fost conduse la audieri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie 2018 – iulie 2019, persoanele vizate ar fi acţionat, în mod organizat, pentru procurarea, transportarea, depozitarea şi vânzarea de produse de tutun neaccizate. Produsele ar fi fost comercializate preponderent pe raza judeţului Argeş.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor vizaţi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti au beneficiat de date puse la dispoziţie de poliţiştii I.P.J. Argeş.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Bucureşti, BCCO Craiova şi BCCO Suceava şi de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – IGPR. La acţiune au participat jandarmi din Argeş, Craiova şi Bucureşti”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fii voluntar cultural în judeţul Argeş! Fii CooltActiv!

Publicat

pe

Foto: www.infopitesti.ro

Centrul Cultural Județean Argeș a lansat, astăzi – 16 iulie 2019, programul de voluntariat CooltActiv, creat cu scopul păstrării și promovării identității și valorilor cultural-artistice naționale și locale prin implicarea activă a tinerilor. Fii Cooltural! Fii Activ! Fii CooltACTIV!

Condiții:
1. Vârsta între 16-30 ani
2. Disponibilitate pe perioada desfășurării evenimentelor, precum și pre-eveniment
3. Dinamism, capacitate de concentrare și atenție la detalii, responsabilitate, atitudine activă, entuziasm, sociabilitate, capacitate de muncă în echipă, flexibilitate, rezistență la stres și la situații imprevizibile și urgente, promptitudine, punctualitate, receptivitate
4. Limba străină – prezintă un avantaj
5. Carnet de conducere – prezintă un avantaj

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Beneficii:
1. Certificat voluntariat – care atestă implicarea în organizarea evenimentelor
2. Recomandare la cerere – prezintă oportunitate în carieră (perioada voluntariatului contribuie la dezvoltarea personală și profesională)
3. Experiență memorabilă
4. Program de pregătire constând în elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management
5. Dobândirea cunoștințelor despre organizarea unui eveniment
6. Dezvoltarea aptitudinilor comunicative și organizaționale

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!