Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

26 aprilie, zi normală de lucru la APIA pentru primirea cererilor unice de plată

Publicat

pe

APIA le reaminteşte fermierilor că cererile unice de plată se pot depune până la data de 15 mai. Atenţie! Solicitările formulate după acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar pentru 2019.

În Dâmboviţa, Centrul Judeţean APIA a primit până acum cereri unice de plata de la 16.280 de fermieri pentru o suprafata de 54.044,88 ha, dintr-un total estimat de 24.536 de potenţiali beneficiari ai formelor de sprijin destinate agriculturii – spune Oana Năstase, purtător de cuvânt APIA Dâmboviţa.

„Fermierii sunt așteptați să se prezinte la Centrele APIA la data și ora la care sunt programați. Pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea cererilor, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va lucra în ziua de 26.04.2019 cu program normal”.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT