Connect with us

Ialomiţa

Două gospodării distruse, din cauza unor improvizaţii la coşul centralei termice!

Publicat

pe

Foto: ISU Ialomiţa

Au făcut improvizaţii la coşul de evacuare a fumului de la centrala termică şi s-au ales cu gospodăria în flăcări! S-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 aprilie, în Feteşti, judeţul Ialomiţa. 29 de pompieri s-au luptat cu flăcările aproape 4 ore.

Incendiul a pornit dintr-o anexă din lemn, în care se afla centrala termică şi s-au extins rapid la casa alcătuită din parter și etaj, dar și la vecini. Focul a distrus o bună parte din casa de la care pornit, precum și o magazie cu cca 2,5 tone de lemne pentru foc și un adăpost de păsări din gospodăria alăturată.

Pompierii au reuşit să salveze parterul casei, alcătuit din 3 dormitoare, 1 hol și 3 spații comerciale. Evenimentul nu s-a soldat cu victime sau cu animale vătămate.

Foto: ISU Ialomiţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Corpul tânărului de 17 ani înecat în Ialomița a fost găsit

Publicat

pe

După două zile de căutări, pompierii de la Detașamentul din Urziceni au găsit trupul tânărului dispărut în apele râului Ialomița, în zona comunei Manasia.

Corpul neînsuflețit al adolescentului de 17 ani plutea la suprafața apei mult mai la vale de locul unde s-a presupus că s-a înecat, pe teritoriul localității Alexeni.

Cadavrul a fost preluat de specialiștii de la Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea decesului. Poliția desfășoară cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a produs această tragedie.

Citește în continuare

Ialomiţa

S-a înecat în râul Ialomița

Publicat

pe

Trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au demarat acțiunea de căutare a unei persoane de sex masculin care s-a înecat în râul Ialomița, pe teritoriul comunei Manasia.

Se intervine cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT