Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Tudorică Răducanu a pregătit 1.000 de pachete pentru cele mai sărace familii de romi din Dâmboviţa

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, ţine la tradiţia pe care o cultivă de ani şi ani, aceea ca, în preajma marilor sărbători creştine, să aducă o rază de bucurie, de speranţă, de încredere celor mai necăjiţi membri ai comunităţii de romi.

Astăzi, liderul Partidei Romilor Dâmboviţa a mers, împreună cu mai mulţi membri ai organizaţiei, în cartierele de romi din Târgovişte, pentru a împărţi daruri de Paşte. Tudorică Răducanu a pregătit 1.000 de pachete conţinând ulei, zahăr, făină, ouă, orez, pulpe de pui, sucuri şi, bineînţeles, tradiţionalul cozonac.

O parte din darurile preşedintelui Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa vor ajunge şi în comunităţile de romi din judeţ. Şefii organizaţiilor locale vor prelua pachetele şi le vor oferi celor mai necăjite familii din localităţile respective.

„Întodeauna m-am gândit şi la semenii mei, la cei pe care soarta, destinul, nu prea i-a ajutat. La prietenii mei, cum îi numesc eu pe romii mai amărâţi din comunitate. Am fost mereu alături de cei necăjiţi, i-am ascultat, i-am ajutat în măsura posibilităţilor şi, în special, în pragul unor sărbători creştine, am vrut să aibă şi ei masa plină cu de toate, să se poată bucura şi cinsti cu adevărat o zi de sărbătoare.

În afară de aceste daruri, pe care le ofer din tot sufletul meu, le doresc să aibă parte de un Paşte fericit, să fie sănătoşi, împliniţi şi mulţumiţi alături de cei dragi.

Îi rog să aibă încredere în mine, pentru că nu am să-i dezamăgesc niciodată. Sunt cu ei şi voi fi cu ei întotdeauna. Le cer doar să fie şi ei alături de mine pentru ca, împreună, să realizăm toate lucrurile bune pe care ni le-am propus pentru comunitatea noastră”, a spus Tudorică Răducanu – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!

Publicat

pe

Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei Voinești, județul Dâmbovița, înainte de a intra în administrație, a lucrat în sistemul sanitar. Așadar, cunoaște foarte bine acest domeniu de activitate, provocările la care a fost supus, lupta cu subfinanțarea, cu neimplicarea factorului politic în dezvoltarea instituțiilor medicale. Știe care sunt ofurile pacientului, dar și pe cele ale personalului sanitar.

Gabriel Dănuț Sandu vede ce fac actualii guvernanți cu spitalele în această perioadă de pandemie, cum transformă elementele etalon ale sistemului sanitar românesc (vezi cazul Spitalului Foișor din București) în unități suport COVID, iar pacienții sunt scoși afară din saloane, trimiși acasă cu perfuziiile în mână. Și tot acest spectacol macabru supravegheat, militărește, de jandarmi!

„Mă uit la televizor și nu pot să cred ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar! Nu vorbesc ca om politic, dar nimeni nu spune adevărul sau nu se dorește?

Lipsa cadrelor medicale și blocarea posturilor vacante! Cu același personal am aglomerat spitalele mari cu tir-uri containere și alte improvizații, fără sursă de căldură, legate la o rețea electrică distrusă fizic și moral!

De ce am închis Sanatoriul Moroeni, unitate cu peste 400 paturi, cândva cu dotările necesare, reabilitat în ultimii ani cu miliarde multe? Astăzi funcționează cu 30 paturi. De ce? Fiindcă am avut nevoie de personal în altă parte? De ce, de un an, am închis Secția de la Spitalul Voinești? De ce? Fiindcă am vrut detașarea personalului. Secția avea 25 paturi și toate dotările necesare, aceasta fiind reabilitată în urmă cu 3 ani. Și câte or mai fi în țară în aceeași situație! De ce containere și tir-uri? Fiindcă acolo se cheltuiesc foarte mulți bani?

Să ne ferească bunul Dumnezeu de clacarea cadrelor medicale sau de o grevă in corpore! Atunci ce vom face? Ne vom preda la voia sorții. În numele lui Dumnezeu, faceți ceva pentru sănătatea acestui popor, lăsând la o parte interesele de grup!”, a scris primarul de la Voinești, pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT