Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Karpatia Pony Show”, eveniment ecvestru unic și spectaculos! VIDEO

Publicat

pe

În perioada 31 mai – 2 iunie, se va desfăşura pe elegantul Domeniu Cantacuzino, din Floreşti, judeţul Prahova, cea de-a treia ediţie a „Karpatia Pony Show”, eveniment ecvestru unic și spectaculos.

În afara concursului de călărie, vor exista şi alte competiţii inedite, jocuri și prezentări cu ponei, cai și câini sau numeroasele activităţi în aer liber. De asemenea, participanţii vor asista, pentru prima dată, la un concert organizat în fața măreței ruine a Palatului Cantacuzino cu orchestra din Franța, invitată anume pentru acest eveniment.

Acest spectacol unic marchează lansarea proiectului „Scena Micul Trianon”, organizat de Fundația Cantacuzino ca un demers suplimentar de a atrage atenția asupra patrimoniului unic de la Florești, precum și asupra necesității consolidării ruinei palatului, De aceea, fondurile adunate din biletele pentru concert și pentru „Karpatia Pony Show”, ca și pentru toate celelalte evenimente organizate pe Domeniu, vor fi consacrate acestui scop.

Concertul se va desfășura în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești, care va fi prezentă, sâmbătă 1 iunie, într-un concert de jazz al grupului Ploiești Jazz Trio, cu un program gândit pentru familiarizarea tinerilor cu acest gen de muzică.

Foto: Ștefan Stoica

Programul sportiv al evenimentului Karpatia Pony Show 2019 va cuprinde trei competiții ecvestre cu ponei și cai:
– Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole și atelaj;
– Concursul Naţional de Probă Completă (CCN) pentru călăreţi novicişi pre-novici, care include spectaculoasa probă de cross-country și un stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show;
– Concursul de Working Equitation, o disciplină în plin avânt în România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri.

Programul va fi completat cu un impresionant show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross Country Farm, parade de ponei, demonstrații cu câini și alte atracții, toate menite să creeze o atmosferă de neuitat.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi în aer liber destinată familiilor cu copii, dar și adulților.

Prețul unui bilet valabil o singură zi, pentru fiecare din cele 3 zile (vineri – 31 mai, sâmbată – 1 Iunie şi duminică – 2 Iunie), achiziționat până în dată de 15 mai este de:
– 25 lei pentru un adult;
– 35 lei pentru un adult + 1 copil;
– 50 lei un adult + 2 copii;
– 60 lei pentru un adult + 3 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces de pe Domeniul Cantacuzino, Florești (Prahova), iar prețul este de 35 lei pentru un adult și 25 lei pentru un copil.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!