Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Premierul Dăncilă a promis la vizita din 2018 modernizarea DN 71, anul acesta s-a mulţumit cu aghiasma mică!

Publicat

pe

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, astăzi – 3 mai, a doua vizită în judeţul Dâmboviţa, ca şef al Executivului. În acest context, senatorul Adrian Ţuţuianu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat prim-ministrului, în care i-a amintit de promisiunile făcute anul trecut, când a vizitat şantierul Arctic de la Ulmi.

„Mă bucur că a revenit în județul Dâmbovița, la un an și o lună de la prima deplasare în țară în calitate de premier – în zona industrială Ulmi, la invitația mea. Îmi pare rău, însă, că n-am avut ocazia, astăzi, să-i aduc aminte de promisiunile pe care le-a făcut dâmbovițenilor și celor care au dezvoltat acea zonă cu privire la Extinderea/modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia.

După un an de zile, procedura de achiziție publică este în desfășurare (rodul demersurilor anterioare pe care le-am făcut), însă Rovana Plumb, cap de listă la europarlamentare, ministru prin toate ministerele, ministru al Transporturilor (!!!) la data adoptării bugetului, a avut grijă să îngroape proiectul pentru cel puțin 3 ani de zile. Cum?

Valoarea totală a investiției: 250.647.000 lei
Câți bani sunt alocați în 2019 de dna Rovana Plumb, mare iubitoare de dâmbovițeni cărora le cere votul pe 26 mai? – 20.670.000 lei
Dar în 2020? – 10.509.000 lei
Dar în 2021? – 9.267.000 lei

Și, spălare pe mâini, restul de bani, adică peste 200.000.000 lei, e lăsat pentru după 2022-2023… Adică, oameni buni și doamna Dăncilă, proiectul cel mai avansat al județului este aruncat la gunoi de niște politruci care n-au nicio legătură cu acest pământ.

Sper, totuși, ca doamna premier să citească aceste rânduri. Mai departe…”, a scris senatorul Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Tudorică Răducanu discută timp de trei zile cu romii din Glod

Publicat

pe

Campania „Vrem Respect”, de sensibilizare a opiniei publice româneşti şi de îndreptare a atenţiei autorităţilor către comunităţile de romi în care există încă probleme de natură socială, educaţională şi de integrare, continuă în judeţul Dâmboviţa.

Preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, Tudorică Răducanu, s-a aflat, astăzi – 12 noiembrie 2019, împreună cu mai mulţi membri din staff-ul de conducere, în nordul judeţului, în comuna Moroeni. Aici, în satul Glod, există o puternică comunitate de romi, oameni care se luptă pentru ieşirea din lipsuri, din sărăcie, apelând la activităţi de genul prelucratul pietrei de munte, pe care o vând în faţa porţii, munca în construcţii şi culesul fructelor de pădure. De asemenea, mulţi dintre tinerii romi din Glod au ales drumul străinătăţii în căutarea unui loc de muncă.

Tudorică Răducanu, aşa cum a procedat şi în celelalte localităţi vizitate, a dialogat cu oamenii despre problemele lor, a centralizat informaţiile culese, urmând să găsească soluţii de rezolvare pentru fiecare problemă în parte. Tot cu această ocazie, se conturează şi noile structuri de conducere locală.

Romii din Glod s-au plâns, printre altele, de faptul că nu au dispensar medical şi medic de familie. Liderul filialei Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa a avut o întrevedere şi cu primarul comunei Moroieni, Mihai Laurenţiu Moraru.

Campania „Vrem Respect” va continua în Moroeni şi în zilele de 13 şi 14 noiembrie. Următoarea oprire, la sfârşitul săptămânii, va fi în comuna Ion Luca Caragiale, unde există o comunitate de romi deosebit de săracă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa, stand comun la Târgul de Turism al României

Publicat

pe

Destinațiile și obiectivele turistice din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița vor fi promovate la Târgul de Turism al României, care se va desfăşura în perioada 14 – 17 noiembrie 2019.

Standul de prezentare, realizat de Primăria Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească, îmbină în mod armonios, într-o suprafaţă de 30 mp, elementele tradiţionale cu cele moderne.

Autorităţile din Dâmboviţa urmăresc, prin această participare, să asigure judeţului o mai mare vizibilitate pe piaţa turistică naţională.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web