Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Senatorul Ţuţuianu, neinvitat de autorităţi la Nucet, primit cu braţele deschise de oameni!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, a fost prezent astăzi, de Izvorul Tămăduirii, la fel ca în ultimii 10 ani, dacă nu cumva mai mulţi, la Mănăstirea Nucet. A fost pentru prima dată însă nu în calitate de social-democrat, ci din postura de membru şi vicepreşedinte al PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta.

Ţuţuianu a mers printre oameni, a fost bine primit şi a dialogat cu ei. Ba chiar s-a salutat şi cu mai mulţi foşti colegi de partid, primari PSD, care nu au uitat că le-a fost lider şi că i-a condus, de-a lungul timpului, spre mari victorii electorale!

„M-am bucurat să fiu prezent la Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii la Mănăstirea Nucet, în mijlocul oamenilor care respectă cu sfințenie slujba și pelerinajul la «Fântâna de leac». Le urez «La mulți ani» și toate gândurile mele bune locuitorilor din Nucet, de «Ziua Comunei».

N-am lipsit nici anul acesta, cum n-am făcut-o în ultimii 10-15 ani. Singura noutate este că, acum, autoritățile locale și alte instituții publice implicate în organizare au «uitat» să mă invite.

Sper să nu fi uitat și lucrurile bune pe care le-am făcut împreună pentru comunitatea de acolo, cele mai multe proiecte (PNDL, CNI, Fondul de Mediu etc) fiind și rodul muncii mele.

Înțeleg, însă, teroarea pe care au impus-o anumite personaje, care n-au dorit să fie deranjați din adulație”, a scris senatorul Ţuţuianu, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Porţi ie? Ai acces gratuit în muzeele din judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Vineri – 21 iunie 2019, Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte va prezenta publicului, cu prilejul Zilei Universale a Iei, sărbătorită pe 24 iunie, cele mai valoroase elemente de port popular pe care le are în colecţii. Evenimentul va fi organizat în aer liber, în zona din fața Muzeului Tiparului și al Cărții Vechi Românești, începând cu ora 11:00.

„În același spațiu, de la ora 10.00 se va derula atelierul Drumul firului de lână, în cadrul căruia o delegație de educatoare din Republica Moldova, dar și copii curioși de la Hera Kids Târgoviște vor descoperi etapele prin care trece lâna (tuns, spălat, scărmănat, caier, tors, țesut), până ajunge obiect de îmbrăcăminte.

Totodată, luni – 24 iunie, Casa Atelier Gabriel Popescu și Căminul Cultural Izvor de Apă Vie din Vulcana Pandele vă invită să descoperiți cele mai frumoase ii din Vulcana, în cadrul unui program ce se va desfășura la muzeu (Povești de Sânziene) și la Primărie.

Pentru a încuraja și mai mult reîntoarcerea la tradiții, sâmbătă – 21 iunie și duminică – 22 iunie 2019, oferim acces gratuit în muzee tuturor celor care poartă ie sau cămașă bărbătească”, se arată într-un comunicat remis de Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Casa de Asigurări de Sănătate încheie acte adiţionale cu furnizorii, pentru luna iulie

Publicat

pe

Contractele pe care furnizorii de medicamente, servicii şi dispozitive medicale le au încheiat cu Casa de Asigurări de sănătate, în vigoare la data de 30 iunie 2019, se prelungesc prin acordul părţilor până la data de 31 iulie 2019, prin acte adiţionale, dacă se îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege.  Termen: 28 iunie.

„Procesul de contractare pentru perioada august 2019- decembrie 2019, pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente cu și fără contribuție în tratamentul ambulatoriu, dispozitive medicale, pe toate domeniile de asistență socială, se desfășoară în luna iulie 2019”, se arată într-un comunicat remis de CAS Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!