Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Senatorul Ţuţuianu, neinvitat de autorităţi la Nucet, primit cu braţele deschise de oameni!

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, a fost prezent astăzi, de Izvorul Tămăduirii, la fel ca în ultimii 10 ani, dacă nu cumva mai mulţi, la Mănăstirea Nucet. A fost pentru prima dată însă nu în calitate de social-democrat, ci din postura de membru şi vicepreşedinte al PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta.

Ţuţuianu a mers printre oameni, a fost bine primit şi a dialogat cu ei. Ba chiar s-a salutat şi cu mai mulţi foşti colegi de partid, primari PSD, care nu au uitat că le-a fost lider şi că i-a condus, de-a lungul timpului, spre mari victorii electorale!

„M-am bucurat să fiu prezent la Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii la Mănăstirea Nucet, în mijlocul oamenilor care respectă cu sfințenie slujba și pelerinajul la «Fântâna de leac». Le urez «La mulți ani» și toate gândurile mele bune locuitorilor din Nucet, de «Ziua Comunei».

N-am lipsit nici anul acesta, cum n-am făcut-o în ultimii 10-15 ani. Singura noutate este că, acum, autoritățile locale și alte instituții publice implicate în organizare au «uitat» să mă invite.

Sper să nu fi uitat și lucrurile bune pe care le-am făcut împreună pentru comunitatea de acolo, cele mai multe proiecte (PNDL, CNI, Fondul de Mediu etc) fiind și rodul muncii mele.

Înțeleg, însă, teroarea pe care au impus-o anumite personaje, care n-au dorit să fie deranjați din adulație”, a scris senatorul Ţuţuianu, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

S-a deschis o nouă sesiune de depunere cereri pentru prima împădurire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariaslanicmoldova.ro)

13 decembrie 2019, ora 14:00, este termenul până la care se primesc cereri de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” – informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dâmboviţa.

Alocarea financiară pentru cea de-a patra sesiune este de 15.000.000 euro. Condițiile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, pot fi consultate pe site-ul APIA. (Link aici).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prim-adjunctul de la IJJ Argeş, lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO din Italia

Publicat

pe

Prim-adjunctul inspectorului șef al IJJ Argeș, col. Toma Marius-Cezar, a fost selectat să fie lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia, care organizează, în perioada 16-20 septembrie 2019, un nou curs de pregătire. Col. Toma Marius-Cezar nu este la prima activitate de acest gen.

Este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice. De asemenea, a urmat cursuri post-universitare în domeniile ştiinţe penale, securitate naţională şi teologie. În Jandarmerie a intrat în anul 2000, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti. A fost pe rând comandant de pluton, ofiţer specialist, împuternicit prim-adjunct şi, din anul 2016, prim-adjunct. Pentru o perioadă de două luni, în anul 2017, a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al IJJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!