Conectați-vă cu noi

Argeș

O profesoară din Argeş, director de şcoală, s-a sinucis prin otrăvire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro)

Directoarea şcolii din comuna Izvoru, judeţul Argeş, şi-a pus capăt zilelor, înghiţind otravă. Biata femeie a fost găsită moartă într-o anexă a locuinţei sale după două zile de la punerea în practică a actului suicidal. Anchetatorii sosiţi la faţa locului au găsit lângă corpul neînsufleţit al cadrului didactic o sticlă ce conţinea o substanţă suspectă.

Femeia, de 48 de ani, avea doi copii, de 16 şi 21 de ani, care locuiau cu chirie în Piteşti. Soţul îi murise cu câteva luni în urmă, după o lungă suferinţă. Fiul profesoarei, după apeluri telefonice repetate, văzând că aceasta nu îi răspunde, a intrat în panică. Nu a mai stat nicio clipă pe gânduri şi a plecat la Izvoru. Şi-a găsit mama zăcând fără viaţă întinsă pe o pătură în fânar.

La faţa locului, anchetatorii nu au dat peste niciun bilet de adio, pe care îl scriu de obicei sinucigaşii pentru a-şi motiva gestul.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT