Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Rănit grav, după ce i-a explodat butelia în casă!

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

Un bătrân de 70 de ani, din localitatea Poroschia, judeţul Teleorman, a ajuns la spital cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. Necazul s-a produs din cauza unei butelii defecte care se afla în subsolul locuinţei.

La faţa locului, pentru stingerea incendiului declanşat, au acţionat pompierii de la Detaşamentul din Alexandria. S-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Sinucidere la Sanatoriul TBC Moroeni! Un bolnav s-a aruncat de la etaj

Publicat

pe

Sursa foto: targovistenews.ro

Un bărbat de 51 de ani, din Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la unul dintre etajele Sanatoriului TBC Moroeni, acum secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Se pare că M. Gheorghe a recurs la acest gest pe fondul unei crize generate de lipsa de alcool. Bărbatul ar fi avut un comportament violent încă de la primele ore ale dimineţii. Personalul a încercat să-l imobilizeze înainte de a recurge la necugetata faptă, dar nu a reuşit.

Se ştie că este deja o obişnuinţă consumul de alcool printre bolnavii internaţi la Sanatoriul Moroeni, unde stau cu lunile sub tratament. Băutura şi-o procură de la unităţile de comerţ din comună sau le este adusă chiar de unii aparţinători. Nu le lipsesc nici ţigările, deşi în bolilele de plămâni sunt strict interzise. Personalul medical controlează cu greu asemenea practici. Bolnavii au ascunzătorile lor, unde îşi pun sticlele cu alcool pentru a nu fi găsite în timpul inspecţiilor.

Citește în continuare

Prahova

Ambulanţă cu pacient, răsturnată în urma impactului cu o maşină care nu i-a acordat prioritate!

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.observatorulph.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploieşti. Culmea, în eveniment a fost implicată o ambulanţă care a fost răsturnată în urma impactului cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Şoferul ambulanţei, asistentul şi pacientul au fost preluaţi şi transportaţi, evident, la spital!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!