Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Iancu Caracota, senator: La mulţi ani în unitate şi în diversitate!

Publicat

pe

Ziua Europei este cel mai potrivit moment pentru a ne reaminti idealurile și valorile fundamentale pe care a fost construită Uniunea Europeană, în urmă cu 69 de ani.

Chiar dacă Europa de atunci, este mult diferită de cea de astăzi, ne bazăm încă pe aceleași idealuri și avem aceleași deziderate, precum pacea, libertatea, prosperitatea, democrația, statul de drept, respectarea demnității umane și a drepturilor fundamentale ale omului.

Totodată, nu trebuie să uitam faptul că data de 9 mai are o semnificație cu totul aparte pentru români, este Ziua Independenței Naționale, ziua în care România a devenit o națiune de sine stătătoare.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România! La mulți ani în unitate și în diversitate!

Iancu Caracota,
Senator PNL de Dâmboviţa

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT