Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Grădiniţă nouă, inaugurată în comuna Tătărani

Publicat

pe

La Tătărani, a fost inaugurată, duminică – 12 mai, o grădiniţă proiectată şi realizată după toate cerinţele impuse de Uniunea Europeană în materie de construcţie, dotare şi confort, atât pentru preşcolarii care vor fi educaţi aici, cât şi pentru cadrele didactice.

Investiţia are o valoare de 155.000 de euro şi a fost finanţată prin AFIR. Instituţia de învăţământ preşcolar dispune de două clase spaţioase şi luminoase, dotate corespunzător, sală de mese, sală de sport, cabinet medical şi grupuri sanitare. În curtea grădiniţei a fost amenajat un loc de joacă utilat cu echipamente destinate petrecerii timpului într-un mod plăcut şi sănătos.

La inaugurarea acestui edificiu, alături de primarul Constantin Pătru, s-au aflat Rovana Plumb – preşedinta PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean, deputaţii Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, cel din urmă – preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, Laurenţiu Neculăescu – secretar de stat, Luminiţa Preda – inspector şcolar general, Cristina Stroe – inspector şcolar general adjunct, Andrei Plumb – şeful campaniei electorale pentu alegerile europarlamentare în Dâmboviţa, Radu Popa – vicepreşedinte PSD, Sebastian Marin – secretar executiv adjunct, primari de pe Valea Dâmboviţei, consilieri locali şi judeţeni ai PSD.

După slujba de sfinţire şi tăierea panglicii inaugurale, copiii au prezentat, în cinstea invitaţilor, un scurt program artistic. Edilul comunei Tătărani, Constantin Pătru, în discursul său, a trecut în revistă proiectele pe care le-a implementat în comună, pe cele care sunt în diferite faze de lucru şi ceea ce are de gând să mai realizeze pentru binele concetăţenilor săi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa turistică, promovată la Târgul European al Castelelor!

Publicat

pe

de

Complexul National Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, este prezent, în perioada 24 – 25 mai 2019, la Târgul European al Castelelor, ediţia a V-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

În cadrul evenimentului, Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste face cunoscută oferta turistică a judeţului Dâmboviţa şi prezintă principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Tot cu această ocazie vor fi distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre muzeele şi obiectivele turistice din judeţ.

Citește în continuare

ACTUALITATE

N-ai act de identitate valabil? Îl obţii la urgenţă cu prilejul alegerilor!

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.ziarulincomod.ro)

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.E.P.) Târgoviște va asigura în zilele de 25 și 26 mai 2019 un program de lucru special pentru eliberarea actelor de identitate cetățenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

Persoanele arondate se pot adresa S.P.C.E.P. în situația în care au actul de identitate pierdut, furat, distrus, deteriorat sau cu termenul de valabilitate expirat astfel: sâmbătă, între orele 08ºº- 16ºº și duminică în intervalul 07ºº- 21ºº.

Procedura de eliberare a cărții de identitate precum și modalitatea de soluționare a cazurilor particulare pentru solicitanții care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de identitate:
– Cartea de identitate se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, statutului civil, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea cărții de identitate în cuantum de 7 lei se va achita la ghișeul serviciului de evidență.
– În situația în care nu pot fi prezentate documentele prevăzute de legislația în vigoare (certificate de stare civilă, hotărâri judecătorești, dovezi cu privire la domiciliu) cetățenilor li se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care vor depune 3 fotografii ³/4 și taxă în valoare de 1 leu, achitată ca și în cazul cărților de identitate.

Șef serviciu S.P.C.E.P. Târgoviște
jr. Ioniță Mirabela-Denisa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!