Connect with us

POLITIC

Trei ani cu suspendare pentru soţia trezorierului PSD. Decizia nu este definitivă

Publicat

pe

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, consideră a fi nedreaptă condamnarea soţiei sale, Georgiana, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru săvărşirea unor infracţiuni din domeniul corupţiei. Hotărârea luată de judecătorii Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Mircea Drăghici a scris, într-o postare pe Facebook, că, dacă Georgiana Drăghici nu ar fi fost soţia sa, nu i s-ar fi întâmplat o asemenea nedreptate, nu ar fi avut niciodată un asemenea dosar.

„O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare – un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală. Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că trebuie să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează”, a scris Mircea Drăghici.

Soţia trezorierului PSD a fost cercetată de DNA pentru mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţiune improprie la abuz în serviciu, instigare la mărturie mincinoasă şi instigare la favorizarea infractorului.

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Inițiativa USR de plafonare a salariilor funcționarilor de lux este una pur populistă!

Publicat

pe

USR-iștii, în căutare de popularitate, după ce au fost o vreme la guvernare și s-au comportat nefiresc de indiferent față de românii simpli, au depus o inițiativă legislativă care are ca prevedere plafonarea salariilor de top ale bugetarilor de lux. Adică, să nu depășească retribuția președintelui României. Deputatul PSD Radu Popa consideră că tema legislativă aleasă de USR este una populistă.

„Sigur, majoritatea vor spune că salariile șefilor de agenții sunt foarte mari. Sunt foarte mari, e corect. Însă, eu cred că analiza salariului unui președinte de agenție guvernamentală trebuie să fie făcută luând în calcul și ce așteptăm de la acel om, ce plus-valoare și ce beneficii ar trebui să aducă el societății, vezi cazul ASF și falimentele zgomotoase, ce are de protejat respectivul funcționar. De exemplu, salariul președintelui ANRM, agenția care deține toate bogățiile solului și subsolului României, este de 7600 de RON”, a punctat deputatul Radu Popa.

Așa că, a mai spus parlamentarul, este important să ne uităm care sunt criteriile expuse în fișa postului fiecărui funcționar în parte și de acolo să plece analiza cost-beneficiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Candidatul AUR de la Ciocănești, Marin Păun, este convins că va reveni la Primărie

Publicat

pe

Marin Păun, fostul primar al comunei Ciocănești, este pregătit pentru a reintra în competiția electorală din data de 9 iunie, când, odată cu europarlamentarele, se vor consuma și alegerile locale. Păun va candida de data aceasta din partea AUR. De fapt, fostul edil a construit la Ciocănești una dintre cele mai puternice filiale AUR din județ.

Astăzi – 22 februarie 2024, prezent la conferința de presă săptămânală a AUR Dâmboviţa, Marin Păun a mărturisit că are peste 1.000 de membri înscriși în AUR Ciocănești, printre care și 7 consilieri locali în funcție. A spus coordonatorul AUR Ciocănești că în comuna pe care a condus-o mai multe mandate, în ultimii 4 ani, nu s-a făcut mai nimic. Mai toate proiectele au rămas în pom. Marin Păun vrea să ducă mai departe investițiile începute și abandonate. Despre actualul primar, a spus doar că nu a fost în stare să bată nici măcar un cui.

Candidatul AUR Ciocănești nici nu se gândește că nu va câștiga alegerile. Totul este doar o chestiune de timp și de proceduri. În rest, cetățenii îl așteaptă din nou la Primărie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite