Conectați-vă cu noi

ALEGERI

PSD, miting de final de campanie electorală la Târgovişte!

Publicat

pe

Duminică, 19 mai 2019, la Târgovişte, va avea loc ultimul mare miting electoral PSD dedicat alegerilor europarlamentare. Evenimentul de final de campanie ar fi trebuit să se desfăşoare la Bucureşti, unde urma să participe peste 100.000 de oameni veniţi din mai multe judeţe ale ţării, dar Liviu Dragnea a decis să anuleze mitingul din Capitală şi să îl organizeze la Târgovişte.

Deocamdată, nu se cunoaşte locaţia precisă în care se va desfăşura adunarea PSD. Ori în scuarul Primăriei Târgovişte, ori pe Platoul Prefecturii, ori la Sindicate… Nu s-a făcut o comunicare oficială despre locaţie şi nici despre ora începerii.

La acţiunea electorală, la care vor participa peste 10.000 de membri şi simpatizanţi, vor veni şi liderii centrali ai partidului. Alături de Rovana Plumb şi ceilalţi şefi ai organizaţiei PSD Dâmboviţa, se vor afla Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, eurocandidaţii şi alţi demnitari ai formaţiunii social-democrate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Vot contra sume de bani la Târgovişte?

Publicat

pe

FOTO: Inquam Photos

Organizația PRO România Dâmbovița a formulat plângere la Poliție, după ce a primit semnale că mai mulți cetăţeni şi-au fotografiat buletinele de vot la secția nr. 55 din municipiul Târgoviște.

Se pare că oamenii urmează să primească, de la persoane care stau în preajma secției, suma de 50 de lei, dacă probează că au votat PSD.

PRO România solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

 

Citește în continuare

ALEGERI

România votează. Dâmbovița, locul 3 pe țară la prezență

Publicat

pe

Dâmbovița se numără printre primele trei județe din țară, ca prezență la vot. În Ilfov, până la ora 12:00, votaseră 18,23% din numărul celor înscriși pe listele electorale. În Teleorman – 18,08%, iar în Dâmbovița – 17,75%.

De remarcat faptul că, la alegerile parlamentare din 2016, la aceeași oră, votaseră doar circa 8% dintre alegători, ceea ce denotă că oamenii au ieșit la vot mânați de spiritul civic sau că aparatele partidelor aflate în competiție funcționează din plin, mobilizând susținătorii și simpatizanții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!