Connect with us

ALEGERI

PSD, miting de final de campanie electorală la Târgovişte!

Publicat

pe

Duminică, 19 mai 2019, la Târgovişte, va avea loc ultimul mare miting electoral PSD dedicat alegerilor europarlamentare. Evenimentul de final de campanie ar fi trebuit să se desfăşoare la Bucureşti, unde urma să participe peste 100.000 de oameni veniţi din mai multe judeţe ale ţării, dar Liviu Dragnea a decis să anuleze mitingul din Capitală şi să îl organizeze la Târgovişte.

Deocamdată, nu se cunoaşte locaţia precisă în care se va desfăşura adunarea PSD. Ori în scuarul Primăriei Târgovişte, ori pe Platoul Prefecturii, ori la Sindicate… Nu s-a făcut o comunicare oficială despre locaţie şi nici despre ora începerii.

La acţiunea electorală, la care vor participa peste 10.000 de membri şi simpatizanţi, vor veni şi liderii centrali ai partidului. Alături de Rovana Plumb şi ceilalţi şefi ai organizaţiei PSD Dâmboviţa, se vor afla Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, eurocandidaţii şi alţi demnitari ai formaţiunii social-democrate.

ALEGERI

Găești, un oraș lăsat de izbeliște. Fă schimbarea pe 9 iunie! Votează Iorga Alexandru și PSD!

Publicat

pe

Anul 2024. Județul Dâmbovița. Găești – un oraș care îți dă impresia că este lăsat de izbeliște. Găești – un oraș care, luat la pas, te duce înapoi în timp. Găești – un oraș pe care l-au depășit multe sate! Pentru că da, la Găești, imediat ce ieși de pe artera principală de circulație (DN7 sau Strada 13 Decembrie, după cum vrei să-i spui), ai imaginea unei așezări care „țipă” din cauza nepăsării primarului PNL Grigore Gheorghe, care conduce această urbe de câțiva ani buni. Credem noi, o perioadă suficientă pentru a convinge pe toată lumea că, de fapt, nu poate mai mult și este momentul să fie trimis la pensie la alegerile din 9 iunie.

Este de neacceptat ca, după atâta amar de vreme, în orașul Găești să existe trotuare de tipul „capcane de rupt picioarele pietonilor” sau să găsești zone în care lipsesc cu desăvârșire. Este de neacceptat ca în orașul Găești să nu ai piste pentru bicicliști, o facilitate în trend în toată Europa și care a fost deja creată la nivelul multor comune din județul Dâmbovița. Este de neacceptat că în orașul Găești nu au fost amenajate șanțurile, pe când în multe comune din județ totul este în linie!

Șanțuri și trotuare în orașul Găești 

față de…

Tramă stradală în satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad

Este de neacceptat ca în orașul Găești să mai existe locuri de joacă nemodernizate, un adevărat pericol pentru copii.

Loc de joacă în parcul din orașul Găești 

față de…

Loc de joacă în satul Plopu – orașul Titu (realizat în 2019!)

Este de neacceptat ca parcul să fie „poleit” un pic în față și în rest să te lovești de gunoaie și de un gard hidos, de parcă dincolo de el ar fi pușcărie.


Este de neacceptat cum arată stațiile de autobuz din orașul Găești, acelea puține care există pentru cursele externe, că, deh, un serviciu de transport public local n-a fost în stare să înființeze primarul Grigore Gheorghe!

Stație de autobuz în orașul Găești 

față de…

Stație de autobuz în Târgoviște 

Stație de autobuz în orașul Găești 

față de…

Stație de autobuz în comuna Răzvad (montate în anul 2018!)

Este de neacceptat să mai existe în orașul Găești, în anul 2024, zone fără rețele de apă și canalizare.

Sunt de neacceptat și imaginile dezolante ce ți se înfățișează în perimetrul unor unități publice din orașul Găești – școli, grădinițe, sală de sport…

Pentru toate astea, ieşi la vot pe 9 iunie 2024 și dă o șansă orașului Găești să se dezvolte! Alege schimbarea! Alege Iorga Alexandru și echipa PSD! Numărul 1 pe buletinul de vot. Candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești știe care sunt problemele din comunitate și are soluții să le rezolve!

„Este timpul pentru acțiune, pentru proiecte concrete și pentru o administrare eficientă și transparentă a orașului Găești. Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș.

Găeștiul merită mai mult. Merităm să fim pe primul loc în ceea ce privește dezvoltarea urbană și economică în județul Dâmbovița. Merităm să avem un nivel de trai ridicat, cu oportunități crescute pentru fiecare locuitor al orașului nostru.

Ne-am săturat de administrația locală PNL Găești, care promite și minte! E timpul pentru o nouă abordare, pentru o dezvoltare integrată la standarde europene. Să fim uniți în acest demers. Aveți încredere în schimbare. Eu sunt omul faptelor. Am soluții pentru problemele identificate și le voi implementa după 9 iunie”, este mesajul transmis Alexandru Iorga – candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PSD Dâmbovița. CMF: 21240002

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Răzvad. Alegeri 9 iunie 2024. Harul și implicarea cer continuitate. Pentru primarul Emanuel Spătaru urmează al treilea mandat! VIDEO

Publicat

pe

Pe Emanuel Spătaru l-am cunoscut demult, pe când abia intrase în politică și începuse să se afirme la Răzvad din poziția de viceprimar. Avea intuiție, curaj, inițiativă. Știa să comunice excelent. Domol în vorbă, cald, plăcut și cu un soi de convingere a partenerului de dialog, a celui care aștepta lămuriri, rezolvare a problemelor expuse. Experiența a demonstrat că nu poate exista performanță într-un domeniu fără nuanța de dăruire, de aplecare și profesionalism. Emanuel Spătaru a dovedit că întrunește toate aceste condiții. Rezultatul s-a văzut. Nu acum, după al doilea mandat de primar, ci chiar în timpul primului, când schimbările produse erau din ce în ce mai vizibile, accentuate. S-a simțit resetarea administrativă la Răzvad, începând din Primărie și până în ultimul cătun al comunei.

Emanuel Spătaru a aplicat în exercițiul funcției de ales al comunei ceea ce susține și acum. Comunicarea directă cu cetățeanul, față în față, nu la ascunzișul paginii de socializare online, în comentarii reci, șablon și cu like-uri în a căror sinceritate nu poți să crezi sută la sută. Cum bine a spus primarul de la Răzvad, dacă stăm în birou, în fața calculatorului și numărăm vizualizările, mesajele, schimbul de impresii, nu poți ști cum stau lucrurile în comunitate, ce trebuie făcut acolo, care este atitudinea corectă a cetățeanului și ce își dorește cu adevărat. Cert este că primarul de la Răzvad nu doar că este vizibil, apreciat, ci este considerat a fi indispensabil în fruntea administrației publice locale.

VIDEO

Am fost încântați să aflăm, asta, așa, ca o experiență, că până și cei care în anumite etape electorale i-au fost adversari, acum îl admiră și îi salută sincer inițiativele, stilul de a conduce și de a rezolva problemele comunității. Să spunem că la Răzvad, după definitivarea rețelelor de utilități pe anumite segmente importante ale localității, se demarează programul de înfrumusețare. A fost dat ordinul de începere a execuției lucrărilor la trama stradală pe tronsonul DN 72, pornind de la intersecția cu Aleea Mănăstirii Dealu și până în zona Primăriei Răzvad. Vorbim de 9 km de infrastructură stradală – 4,5 km pe fiecare sens, ce cuprinde pistă de biciclete, trotuare, șanțuri dalate, podețe de acces în gospodării, la care se adaugă și spații verzi. Un proiect asemănător a fost dat la gata pe strada Tudor Vladimirescu din satul Valea Voievozilor.

„Lucrăm la extinderea grădiniței din Valea Voievozilor. Este un proiect important pe care l-am demarat în urmă cu o lună de zile. O investiție realizată cu fonduri de la bugetul local. Un proiect care a apărut în urma solicitărilor venite de la părinții copiilor. Grădinița a pornit în 2016 cu 21 de copii, iar acum avem 65 de copii înscriși și solicitări până la 80, așa că, extinderea pe care o materializăm va deservi nu una, ci două săli de grupă. Vom avea la Grădinița de la Valea Voievozilor, 4 săli de grupă cu program prelungit. Sincer, astăzi ne bucurăm că readucem copiii acasă. Lucrările la acest obiectiv vor fi gata în luna septembrie, atunci când va începe noul an școlar”, ne-a precizat Emanuel Spătaru.

Și ca să rămânem în lumea proiectele pentru cei mai mici răzvădeni, an ntim că, de o lună de zile, pentru 473 de copii din comună se aplică programul masă sănătoasă. În fiecare zi, la recreația mare, școlarii din Răzvad, primesc câte un sandviș gustos și un fruct.

Fiindcă primarul vrea să răspundă tuturor nevoilor oamenilor, ale familiilor tinere, dar și ale vârstnicilor, la Răzvad administrația publică locală dorește construirea unei creșe cu două săli de grupă. Unitatea va fi edificată în curtea Grădiniței din Răzvad, unde există spațiu suficient pentru materializarea acestui proiect căruia i se va alătura și extinderea locului de joacă.

„Tot în perioada aceasta a fost demarată procedura de achiziție publică pentru construcția centrului de zi pentru tratament și recuperare a persoanelor vârstnice. Este un proiect pentru care am primit finanțare prin PNRR. Am fost printre primii din țară care am reușit să obținem finanțare cu un punctaj maxim. Pentru a construi acest obiectiv, vom demola vechiul cămin cultural, apoi vom începe execuția acestui centru de zi pentru recuperare și tratament. Acest proiect este realizat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița”.

A mai amintit primarul Emanuel Spătaru și de alte proiecte importante pentru comunitate, pentru dezvoltarea socio-economică a Răzvadului, pentru creșterea gradului de confort și civilizație.

Va începe extinderea rețelei de iluminat public. Finanțarea pentru această investiție este asigurată prin Administrația Fondului de Mediu. Rețeaua se va întinde pe DC 16, Răzvad -Gorgota.Terenul din zona respectivă a fost introdus în intravilanul comunei, având astfel perspective de dezvoltare. Odată cu introducerea rețelelor de utilități, cetățenii își pot construi locuințe în acest sector pitoresc. Așa cum inspirat a spus actualul și viitorul primar Emanuel Spătaru, data de 9 iunie nu este decât o bornă, finalul unui capitol și începutul altuia, pentru tot ceea ce mai este de făcut la Răzvad. Tot sub bagheta administrativă a lui Emanuel Spătaru!

VIDEO

„Pentru următorii ani, vrem să avem câte un loc de joacă în fiecare sat, să avem câte un teren multifuncțional atât de fotbal, cât și de tenis și nu numai, care să deservească iarăși fiecare așezare. Dorim să ducem trama stradală până la ultima casă, respectiv de la punctul Primărie, până pe Luncă și până pe strada Ploiești, cu șanțuri, trotuare, podețe de acces și piste de biciclete, astfel încât întreaga comună să poată fi străbătută cu bicicleta”.

Mai are încă 13 km de rețea de canalizare de executat, astfel încât întrega comună să fie racordată la acest sistem. Obiectivul va fi realizat prin Programul Operațional Infrastructură Mare derulat prin Compania de Apă Târgoviște -Dâmbovița. De asemenea, cei 11 km de rețea de gaze naturale vor fi realizați printr-o finanțare asigurată prin Programul Național „Anghel Saligny”.

„Sunt foarte multe proiecte pe care le avem pregătite pentru următorii ani și pe care le vom duce la capăt. Am încredere că răzvădenii vor fi alături de mine și de echipa mea de consilieri. Îi invit ca pe 9 iunie să vină la vot și să voteze cu toată încrederea Emanuel Spătaru, să voteze cu toată încrederea echipa de consilieri locali PSD Răzvad și echipa Consiliului Județean, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan. Doar împreună putem reuși! Doar împreună putem realiza proiectele de care avem cu toții nevoie”, a transmis către cetățenii comunei Răzvad primarul de azi și de mâine – Emanuel Spătaru.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PSD Dâmboviţa. CMF: 21240002

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite