Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Traficul rutier pe strada Mihai Bravu din Târgovişte a fost restricţionat!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Daniel Cristian Stan

Lucrările de modernizare a reţelei de gaze naturale de pe „Mihai Bravu” vor afecta, pentru o lună de zile, circulaţia rutieră pe această stradă din municipiul Târgovişte. Traficul în zona de lucrări se va desfăşura după un program stabilit de autorităţi, astfel încât să nu se producă blocaje – spune primarul Daniel Cristian Stan.

„Există un plan de management al circulaţiei din zonă. Până la ora 08:30 dimineața se circulă pe două sensuri şi nu vor fi restricții de circulație. După această oră, se va circula doar pe sensul de intrare în Târgoviște. Cei care vor să iasă vor urma traseul ocolitor, pe Calea Domnească, Bulevardul Eroilor, către pasajul de la Aninoasa. Restricțiile vor fi până la ora 17:30-18:00.

Ce va săpa constructorul va fi acoperit în aceeași zi, astfel încât să se poată circula pe ambele sensuri. Această lucrare de reabilitate a rețelei de gaze va dura în jur de 30 de zile, urmând apoi modernizarea carosabilului”, a declarat edilul Cristian Daniel Stan.

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT