Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Atenţie! Traficul rutier pe strada Mihai Bravu din Târgovişte a fost restricţionat!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Daniel Cristian Stan

Lucrările de modernizare a reţelei de gaze naturale de pe „Mihai Bravu” vor afecta, pentru o lună de zile, circulaţia rutieră pe această stradă din municipiul Târgovişte. Traficul în zona de lucrări se va desfăşura după un program stabilit de autorităţi, astfel încât să nu se producă blocaje – spune primarul Daniel Cristian Stan.

„Există un plan de management al circulaţiei din zonă. Până la ora 08:30 dimineața se circulă pe două sensuri şi nu vor fi restricții de circulație. După această oră, se va circula doar pe sensul de intrare în Târgoviște. Cei care vor să iasă vor urma traseul ocolitor, pe Calea Domnească, Bulevardul Eroilor, către pasajul de la Aninoasa. Restricțiile vor fi până la ora 17:30-18:00.

Ce va săpa constructorul va fi acoperit în aceeași zi, astfel încât să se poată circula pe ambele sensuri. Această lucrare de reabilitate a rețelei de gaze va dura în jur de 30 de zile, urmând apoi modernizarea carosabilului”, a declarat edilul Cristian Daniel Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT