Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Şcoala Coresi Târgovişte a câştigat concursul „Prietenii pompierilor”, faza pe judeţ

Publicat

pe

Echipajele de fete şi băieţi ale Şcolii Coresi Târgovişte au ocupat locul I la faza judeţeană a concursului tehnico-aplicativ „Prietenii pompierilor”. Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, cu sprijinul ISU Dâmboviţa, al Primăriei Aninoasa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

Elevii au susţinut o probă teoretică şi două practice – pista cu obstacole şi ştafeta de 400 de metri cu obstacole, iar clasamentul final a fost următorul:

ECHIPAJE FETE
Locul I – Şcoala gimnazială ,,Coresi” Târgoviște;
Locul II – Şcoala gimnazială Buciumeni;
Locul III – Şcoala gimnazială nr.1 Moreni;
Menţiune – Şcoala gimnazială nr.2 Titu-Târg
Diploma „Fair-Play” a fost acordată echipajului Şcolii gimnaziale Buciumeni.

ECHIPAJE BĂIEŢI
Locul I – Şcoala gimnazială ,,Coresi” Târgoviște;
Locul II – Şcoala gimnazială Buciumeni;
Locul III – Şcoala gimnazială nr.2 Titu-Târg
Menţiuni – Şcolile gimnaziale din Morteni şi Şcoala gimnazială nr. 1 Moreni.
Diploma „Fair-Play” a fost acordată echipajului Şcolii gimnaziale nr. 1 Moreni.

ACTUALITATE

Doamne, în ce ţară trăim! Câini vânaţi cu arbaleta pe străzile oraşului Babadag!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://zch.ro/)

Un individ rămas deocamdată necunoscut a vânat câini pe străzile oraşului Babadag, din judeţul Tulcea, folosindu-se de o arbaletă. Ucigaşul a fost văzut întâmplător de un localnic. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor privind un caz de maltratare și ucidere a unor câini de pe raza localității Babadag, judeţul Tulcea, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Babadag au demarat de îndată verificări pentru clarificarea aspectelor semnalate si luarea măsurilor legale. Cercetările continua sub aspectul comiterii infracțiunilor de schingiuire si ucidere a animalelor, cu intentie, fără drept, fapte prevăzute de Legea 205/2004 privind protecția animalelor“, au transmis reprezentanții IPJ.

O căţeluşă care avea trei pui a fost ucisă după ce săgeata i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar unde a fost dusă în încercarea disperată de a o salva. Un al doilea câine, rănit în trahee, a fost stabilizat de doctori.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fost şef DIPI, reuniuni cu consum de droguri de mare risc într-o casă din Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Chestorul Gelu Oltean – fost şef DIPI (servicxiul secret al Ministerului Afacerilor Interne), iubita acestuia – Vanessa Youness şi un cetăţean englez au fost arestaţi, în această seară, pentru 30 de zile, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Braşov.

Potrivit anchetatorilor, cei trei organizau, într-o casă din judeţul Dâmboviţa, întâlniri unde se consumau droguri de mare risc. Se pare că fiecare persoană participantă plătea în jur de 500 de euro.

VOM REVENI

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT