Conectați-vă cu noi

VIDEO

Parada Babel FAST 2019, superb alai de nuntă pe străzile municipiului Târgovişte! VIDEO

Publicat

pe

Sute de „nuntaşi” au făcut spectacol, în această seară, pe străzile municipiului Târgovişte, la „Parada Babel FAST” 2019. Evenimentul a fost unul binecuvântat de Dumnezeu, din moment ce ploaia s-a oprit cu puţin timp înainte de ora de începere.

Reamintim că Festivalul Artelor Spectacolului de la Târgovişte a ajuns la ediţia cu numărul IX şi reuneşte anul acesta trupe de teatru din Cehia, Polonia, Rusia, India, Italia, Belgia, Algeria, Franţa, Scoţia, Germania, Japonia, Anglia, Islanda, Israel, Coreea de Sud, Lituania, Macedonia, Republica Moldova şi România.

În fiecare zi, până în data de 9 iunie, vor exista câte trei reprezentaţii, în următoarele spaţii: Sala Mare şi Sala Studio de la Teatrul Tony Bulandra, Casa Sindicatelor, Amfiteatrul Liceului 2, Piaţa Mihai Viteazul, Curtea Domnească şi Centrul Vechi. Toate spectacolele şi manifestările culturale sunt reunite sub cupola temei „Imagine”.

PROGRAM COMPLET BABEL FAST 2019

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Zipper România, invitaţie la fapte bune, prin propriul exemplu! VIDEO

Publicat

pe

Angajaţii companiei Zipper au demarat, în parteneriat cu Asociaţia „Creştem România împreună”, un proiect de responsabilitate socială care a vizat plantarea de copaci în două locații: Cheia – județul Prahova și la Dezmir – județul Cluj. La acţiunea de împădurire au participat şi familiile membrilor echipelor Zipper.

La Cheia a fost consolidată o porțiune de 0,3 ha care fusese defrișată în scopul regenerării ecosistemului. Voluntarii Zipper au reușit să facă posibilă plantarea a peste 600 de puieți, brazi, molizi și fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmărit continuarea împăduririi unei zone de deal cu frasini și carpeni.

Proiectul Zipper s-a desfășurat sub motto-ul „Întregul reprezintă mai mult decât suma părților sale”.

 

Citește în continuare

REPORTAJ

Otrava din roşii! Un reportaj cu camera ascunsă

Publicat

pe

Foto: captură România TV

Este interzisă în Uniunea Europeană, dar se poate cumpăra „la negru” din fitofarmacie! Vorbim de substanţa cu care legumicultorii români îşi otrăvesc cu bună ştiinţă consumatorii, folosind-o pentru a coace forţat roşiile. Ethrel-ul este adus de contrabandiști din Bulgaria.

Un material România Tv, filmat cu o cameră ascunsă, dezvăluie practicile folosite. Dialogurile dintre reporter şi cei implicaţi sunt de-a dreptul halucinante.

Potrivit fitness-nutritie.ro, aceste roșii, din cauza substanțelor conținute, îngrașă, favorizează apariția cancerului (cresc riscul de cancer de sân la femei și cancer testicular sau de prostată la bărbați), cresc riscul bolilor hipertensive, a diabetului și a bolilor cardiovasculare. În plus, au efect perturbator hormonal: la băieți scade fertilitatea, iar la fete provoacă apariția precoce a pubertății.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!