Conectați-vă cu noi

VIDEO

Parada Babel FAST 2019, superb alai de nuntă pe străzile municipiului Târgovişte! VIDEO

Publicat

pe

Sute de „nuntaşi” au făcut spectacol, în această seară, pe străzile municipiului Târgovişte, la „Parada Babel FAST” 2019. Evenimentul a fost unul binecuvântat de Dumnezeu, din moment ce ploaia s-a oprit cu puţin timp înainte de ora de începere.

Reamintim că Festivalul Artelor Spectacolului de la Târgovişte a ajuns la ediţia cu numărul IX şi reuneşte anul acesta trupe de teatru din Cehia, Polonia, Rusia, India, Italia, Belgia, Algeria, Franţa, Scoţia, Germania, Japonia, Anglia, Islanda, Israel, Coreea de Sud, Lituania, Macedonia, Republica Moldova şi România.

În fiecare zi, până în data de 9 iunie, vor exista câte trei reprezentaţii, în următoarele spaţii: Sala Mare şi Sala Studio de la Teatrul Tony Bulandra, Casa Sindicatelor, Amfiteatrul Liceului 2, Piaţa Mihai Viteazul, Curtea Domnească şi Centrul Vechi. Toate spectacolele şi manifestările culturale sunt reunite sub cupola temei „Imagine”.

PROGRAM COMPLET BABEL FAST 2019

ACTUALITATE

Târgovişte: „Journey of emotions”, concert de pian susţinut de elevii pregătiţi de prof. Andreea Andrei. VIDEO

Publicat

pe

Am cunoscut-o pe Andreea Andrei, extraordinara profesoară de pian cu care Dumnezeu a binecuvântat municipiul Târgovişte, undeva în vara anului 2013. Am îndrăgit-o de la început. Este un profesionist cum rar ţi-e dat să găseşti. Şi, mai presus de toate, este o persoană minunată! Cu siguranţă, din acest motiv o iubesc atât de mult elevii pe care-i îndrumă pe tărâmul muzicii la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Modestă din fire, Andreei nu-i place să vorbească despre ea. Cu greu am convins-o, atunci, în 2013, să realizăm o emisiune TV. A cedat insistenţelor, numai şi numai pentru că îşi doreşte să afle toată lumea ce pianişti talentaţi are judeţul Dâmboviţa.

Aseară, elevii prof. Andreea Andrei au susţinut, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, tradiţionalul concert de sfârşit de an şcolar. Au cântat 32 de copii, cu vârste între 5 şi 16 ani, cei mai mulţi dintre ei aflaţi la prima experienţă de acest gen, întrucât studiază pianul de foarte puţin timp, respectiv de 3-4 luni. „Journey of emotions” nu a fost doar pentru ei o „călătorie a emoţiilor”, ci şi pentru părinţii şi bunicii care i-au însoţit, cărora le-au făcut o surpriză de proporţii.

La final, au încântat audienţa cei şase elevi care au plecat astăzi la concursul internaţional „Piano Talents” de la Milano: Dobre Adelina (8), Razvan Bozieru (10), Rareş Goglea Andrei (10), Briana Alexandrescu (10), Matei Spirea Popescu (11) şi Dore Emil Codruţ (15). Suntem convinşi că se vor întoarce din Italia cu premii importante, aşa cum fac de fiecare dată când participă în competiţii.

Felicitări, Andreea pentru tot ceea ce faci! Felicitări, copii minunaţi! Ne bucurăm să vedem că, de la an la an, sunteţi tot mai mulţi cei care îndrăgiţi pianul şi vă pregătiţi cu atâta pasiune.

Citește în continuare

VIDEO

Cursuri gratuite de educaţie financiară. Evită greşelile care te aduc în sapă de lemn!

Publicat

pe

Cornel Ionescu, trainer și consilier financiar, ţine, de 4 ani, cursuri gratuite de educație financiară în cadrul programului Banometru, susţinut de ING Bank. Nu există nicio condiție pe care trebuie să o îndepliniți pentru a participa și nici nu trebuie să plătiți ceva! Trebuie doar să vă înscrieți la atelierele introductive din București: https://bit.ly/2UJ9Zuh. Cei din restul țării sunt consiliați online, după ce se înscriu aici: https://bit.ly/2uF3ZYu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!