Connect with us

ACTUALITATE

Program acţiuni comemorative organizate la Târgovişte, de „Ziua Eroilor”

Publicat

pe

Prefectura Dâmbovița şi Garnizoana Târgoviște organizează, joi – 6 iunie 2019, în Piața Tricolorului, o ceremonie publică dedicată „Zilei Eroilor”, imediat după slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană.

PROGRAM
12:15. – 12:20
– onorul acordat prefectului judeţului;
– trecerea în revistă a gărzii de onoare;
– salutul trupelor;
– ocuparea locurilor în dispozitiv.

12:20–12.25
– Intonarea Imnului de Stat al României

12:25–12.35
– Oficierea serviciului religios de către ÎPS Nifon, arhiepiscop şi mitropolit al Târgoviştei

12:35–12:40
– Interpretarea Imnului Eroilor de către corala Arhiepiscopiei Târgoviştei;

12:40–13:00
– Alocuţiuni;

13:00–13:15
– Depuneri de coroane şi jerbe de flori,

13:15–13:20
– Realizarea dispozitivului pentru defilare

13:20–13:30
– Defilarea gărzii de onoare

„În aceeași zi, 6 iunie 2019, la ora 09:00, va avea loc și o ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Evreiesc din Târgoviște (zona Romlux), cu depuneri de coroane și jerbe de flori, desfășurată de către Asociaţia Centrală de Prietenie și Colaborare cu Israel-București-România, Filiala Târgoviște, cu sprijinul Instituției Prefectului – județul Dâmbovița și al Garnizoanei Târgoviște”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT