Connect with us

ACTUALITATE

Program acţiuni comemorative organizate la Târgovişte, de „Ziua Eroilor”

Publicat

pe

Prefectura Dâmbovița şi Garnizoana Târgoviște organizează, joi – 6 iunie 2019, în Piața Tricolorului, o ceremonie publică dedicată „Zilei Eroilor”, imediat după slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană.

PROGRAM
12:15. – 12:20
– onorul acordat prefectului judeţului;
– trecerea în revistă a gărzii de onoare;
– salutul trupelor;
– ocuparea locurilor în dispozitiv.

12:20–12.25
– Intonarea Imnului de Stat al României

12:25–12.35
– Oficierea serviciului religios de către ÎPS Nifon, arhiepiscop şi mitropolit al Târgoviştei

12:35–12:40
– Interpretarea Imnului Eroilor de către corala Arhiepiscopiei Târgoviştei;

12:40–13:00
– Alocuţiuni;

13:00–13:15
– Depuneri de coroane şi jerbe de flori,

13:15–13:20
– Realizarea dispozitivului pentru defilare

13:20–13:30
– Defilarea gărzii de onoare

„În aceeași zi, 6 iunie 2019, la ora 09:00, va avea loc și o ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Evreiesc din Târgoviște (zona Romlux), cu depuneri de coroane și jerbe de flori, desfășurată de către Asociaţia Centrală de Prietenie și Colaborare cu Israel-București-România, Filiala Târgoviște, cu sprijinul Instituției Prefectului – județul Dâmbovița și al Garnizoanei Târgoviște”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu neglija consultația de prevenție la medicul de familie!

Publicat

pe

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) va derula, începând cu data de 1 martie 2024, o campanie de comunicare către pacienți, scopul fiind ca fiecare persoană asigurată să înțeleagă că are drepturi, dar și obligații – a declarat Valeria Herdea, președintele CNAS.

​„Dreptul de a avea acces la servicii medicale înseamnă și obligația de a trece pe la medicul tău de familie, în așa fel încât să poți să îl ajuți: asta se face în toate țările civilizate și cred că modelul vest-european poate fi împrumutat și la noi”.

Practic, șefa Casei Naționale de Sănătate își dorește să îi convingă pe români să își programeze o consultație de prevenție la medicul de familie în luna din an în care s-au născut.

„Trebuie să înțelegem că suntem și noi responsabili de sănătatea noastră. Într-un sistem cu buget mic alocat, cred că ar fi cazul să devenim pro-activi. Este un cadou pe care ni-l putem face. Ține de noi”, a declarat Valeria Herdea, care este de profesie medic de familie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută să obții finanțare europeană nerambursabilă

Publicat

pe

În sfârșit, a fost lansat Programul Regional de Finanțare Sud Muntenia! Persoanele care dețin o microîntreprindere sau o întreprindere mică în județele din Regiunea Sud Muntenia vor putea depune, în perioada 15 martie 2024, ora 08:00 – 14 iunie 2024, ora 12:00, proiecte pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru a-și dezvolta afacerea.

Se pot accesa sume cuprinse intre 50.000 și 200.000 de euro, iar condițiile de eligibilitate le găsiți la următorul link: https://2021-2027.adrmuntenia.ro/prsmid1113a…/apel/51?fbclid=IwAR1wnPylZ6cpMzUCXeYeBMTdYMStU8qgCDsXnZXtEdp4QsLaaHa6LD_Ql64

Ai nevoie de consultanță? Apelează cu încredere la specialiștii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița! Întâlnirile pot fi programate la numărul de telefon 0751.153.703 sau la adresa de e-mail alexandra.pirlea@cciadb.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite