Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Alianţa 2020 USR PLUS Dâmboviţa, mesaj stradal de mulţumire pentru alegători!

Publicat

pe

Membrii Alianţei 2020 USR PLUS din Dâmboviţa au organizat acţiuni stradale în mai multe localităţi judeţ, cu scopul de a le mulţumi alegătorilor pentru votul acordat duminică, 26 mai 2019.

Reamintim că Alianţa 2020 USR PLUS este, după scrutinul pentru Parlamentul European, cea de-a treia forţă politică din Dâmboviţa. Şi mai interesant este faptul că, în municipiul Târgovişte, s-a situat pe primul loc în preferinţele electoratului.

„Le mulţumim dâmboviţenilor pentru mesajul puternic anticorupție și de înnoire a clasei politice, pe care l-au transmis la alegerile europarlamentare. Fără hoție, cu o clasă politică competentă și integră, Dâmboviţa va ajunge departe. Lupta noastră continuă!”, a spus deputatul Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa.

Foto: Facebook

ADMINISTRAŢIE

Directorul ADR Sud Muntenia, garant al profesionalismului primarului de la Voinești

Publicat

pe

Probabil văzând că primarul Gabriel Dănuț Sandu este atacat din toate părțile și culmea, tocmai de unii colegi din partid, care încearcă să îi strice imaginea, directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a sărit imediat să îi ia apărarea. Și nu o face fără argumente solide. Liviu Mușat știe clar ceea ce a realizat primarul de la Voinești, câte obiective a dus la capăt și câte eforturi a depus pentru materializarea acestora.

„Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că, în prealabil, mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu! Și, da, Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Liviu Mușat, lovindu-i dur și cu mult curaj și demnitate pe cei care, în ultimul timp, contestă activitatea edilului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Soția unui om de afaceri din Pucioasa a murit înecată în Marea Neagră

Publicat

pe

Sursa foto: YouTube

Locuitorii orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, au primit cu tristețe vestea că soția patronului Ralex, Răzvan Chelu, a murit într-o stațiune de la Marea Neagră, în Bulgaria. Femeia a murit înecată, surprinsă de curenții puternici.

Vestea i-a șocat pe prieteni și cunoscuți. Familia se afla pe litoralul din țara vecină de câteva zile, soțul chiar venise în țară pentru rezolvarea unor probleme după care s-a întors în Bulgaria. Nenorocirea s-a întâmplat în stațiunea Obzor, vineri după-amiază.

Dâmbovițeanca ar fi stat sub apă circa 10 minute. Salvatorii, după ce au găsit-o, au încercat zadarnic să o readucă la viață.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!