Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Alianţa 2020 USR PLUS Dâmboviţa, mesaj stradal de mulţumire pentru alegători!

Publicat

pe

Membrii Alianţei 2020 USR PLUS din Dâmboviţa au organizat acţiuni stradale în mai multe localităţi judeţ, cu scopul de a le mulţumi alegătorilor pentru votul acordat duminică, 26 mai 2019.

Reamintim că Alianţa 2020 USR PLUS este, după scrutinul pentru Parlamentul European, cea de-a treia forţă politică din Dâmboviţa. Şi mai interesant este faptul că, în municipiul Târgovişte, s-a situat pe primul loc în preferinţele electoratului.

„Le mulţumim dâmboviţenilor pentru mesajul puternic anticorupție și de înnoire a clasei politice, pe care l-au transmis la alegerile europarlamentare. Fără hoție, cu o clasă politică competentă și integră, Dâmboviţa va ajunge departe. Lupta noastră continuă!”, a spus deputatul Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa.

Foto: Facebook

ACTUALITATE

Publicul a rămas până târziu în noapte la Padina Folk, în ciuda ploii

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, şi vicepreşedintele Alin Manole au participat, ieri – 15 august, la deschiderea Festivalului “Padina Folk”, care se desfăşoară în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi.

La concertul de aseară au mai asistat: consilierul județean Ruxanda Dragomir; inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița – Cristina Stroe, primari dâmbovițeni și un public numeros, iubitor de muzică folk, care, în ciuda vremii, a rămas lângă scenă, până târziu după miezul nopții.


În prima seară de festival au concertat Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa, Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru şi Adrian Bezna, urmând ca astăzi să urce pe scenă, începând cu ora 18:30, Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu. Accesul la concerte este liber.

Citește în continuare

ACTUALITATE

USR Dâmbovița va organiza dezbatere publică la Brăneşti, în legătură cu fabrica de mațe

Publicat

pe

Gradul de suportabilitate al dâmbovițenilor din comuna Brăneşti a atins cota maximă, astfel că, săptămâna aceasta, oamenii au ieşit în stradă, cu speranța că se vor lua măsuri astfel încât să scape de mirosul emanat de fabrica de mațe din Parcul Industrial Priboiu. În caz contrar, vor merge să protesteze şi în fața Prefecturii Dâmbovița, nu doar la ei în sat, pentru că viața li s-a transformat într-un coşmar.

Prima reacție după această acțiune a avut-o deputatul Dumitru Lupescu, preşedinte USR Dâmbovița, care a anunțat că partidul pe care-l reprezintă îi va ajuta să formuleze plângeri la autoritățile competente. De asemenea, în scurt timp, USR Dâmbovița va organiza o dezbatere publică la fața locului, la care vor fi invitați să participe reprezentanți de la toate instituțiile publice competente, cetățenii şi responsabilii firmei incriminate.

Deputatul Dumitru Lupescu ne-a mai precizat că „Legea mirosurilor”, inițiată de USR, este blocată la comisiile parlamentare, de luni de zile. Odată adoptată, aceasta ar reglementa exact situațiile precum cea de la Brăneşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!