Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Alianţa 2020 USR PLUS Dâmboviţa, mesaj stradal de mulţumire pentru alegători!

Publicat

pe

Membrii Alianţei 2020 USR PLUS din Dâmboviţa au organizat acţiuni stradale în mai multe localităţi judeţ, cu scopul de a le mulţumi alegătorilor pentru votul acordat duminică, 26 mai 2019.

Reamintim că Alianţa 2020 USR PLUS este, după scrutinul pentru Parlamentul European, cea de-a treia forţă politică din Dâmboviţa. Şi mai interesant este faptul că, în municipiul Târgovişte, s-a situat pe primul loc în preferinţele electoratului.

„Le mulţumim dâmboviţenilor pentru mesajul puternic anticorupție și de înnoire a clasei politice, pe care l-au transmis la alegerile europarlamentare. Fără hoție, cu o clasă politică competentă și integră, Dâmboviţa va ajunge departe. Lupta noastră continuă!”, a spus deputatul Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa.

Foto: Facebook

Dâmboviţa

288 de locuri de muncă vacante în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, în acest moment, 288 de locuri de muncă vacante: 5 pentru persoanele cu studii superioare, 227 pentru meseriaşi şi 56 pentzru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: consultant de investiții, economist, asistent manager, șef secție, contabil, lucrător comercial, agent securitate, patiser, bucătar, ospătar, îngrijitor copii, factor poștal, vânzător, lăcătuș mecanic, electrician, strungar, cameristă hotel, confecționer articole textile, rectificator universal, operator mașini comandă numerică, spălător vehicule, mecanic auto, tâmplar universal, muncitor necalificat în industria metalurgică și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituţiei – www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A, precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu, tel. 0245.615.932.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Autobuzele SPM Târgovişte rămân în staţii şi aşteaptă „întăriri” când sunt prea mulţi călători!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

SC Servicii Publice Municipale Târgovişte a luat mai multe măsuri, pentru a nu intra sub incidenţa HG 62/2019, potrivit căreia şoferii care transportă pasageri peste limita numărului de locuri înscrise în certificatul de înmatriculare vor fi amendaţi contravenţional cu sume între 9.000 şi 12.000 de lei – informează Sindicatul Valahia.

Astfel, până la suplimentare parcului auto cu cele 28 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, pentru a evita transportul pasagerilor în picioare pe traseele exterioare şi pentru a nu-i lăsa nici în staţii, operatorul de transport de la nivelul municipiului Târgovişte va avea permanent pregătite două mijloace de transport echipate de iarnă.

„Pentru a interveni în mod eficient și cu întârzieri minime, toţi conducătorii auto aflaţi în traseele exterioare vor informa telefonic deîndată conducerea societății, când există indicii clare că vor fi pasageri peste limita locurilor pe scaune, pentru a fi trimis încă un mijloc de transport pentru a prelua toți pasagerii din stații.

În situația în care opresc în stație și sunt călători de urcat peste limita locurilor de pe scaune, îi vor prelua pe toți, vor anunța telefonic situația la dispecerat și se va staționa în stație până când sosește următorul mijloc de transport pregătit să intervină”, se arată într-un comunicat remis de Sindicatul Valahia.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web